Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Logično je da naši klubovi ne žele da igraju u evropskim kupovima u zimskim mjesecima pa ispadnu još dok je žege u julu. Zato će silni cash od UEFA-e djeliti u ovom omjeru: Zrinjski 7 maraka, Široki 12, Sarajevo 16 i Željo 19 KM.
Sve je to fino al kud baš da stavite sliku ekipe koja nas je najviše obrukala u evropi
Misliš na vas skretničare i onih SEDAM ALEJKUM od ekipe tekstilnih radnika iz bugarskog prkna loveć sa 20.000 stanovnika :)
Mislio sam ove godine intelektualni dive a ne 2004.I da,pozdravlja te cijeli golubovac i ako si u blizini Sarajeva svrati do Grbavice da se uslikaš pored trofeja i okačiš sliku na facebook
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bas su ucestovali?
to da pokriju ove kazne za navijace