Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek naših vala, neka.
Bosna je izvor talenata
Svaka čaast druže i sve najbolje u karijeri. Samo naprijed.
@klingkong Meni nije jasno kako je Bog stvorio debile kao tebe!!!!Pa radi se o clanku gdje se pise o sportu a ti odma nacionalizam siris!!!! Da bude jasno nisam ni Srbin ni Hrvat ni Bosnjak!
Samo tresiiiiiiiiii
hahahahah koja vest, tamo neki smesni fudbaler u nekoj smesnoj ligi
Bosnom behar probeharao . Zmajeva koliko hoces, Allaha mi i Boga , svjetska sila smo. Ma vidi se
Kako god, oćito je da se radi o odličnom igraču...
Eto i njega bi trebalo pozvat!!
ja na svakoj rekreaciji zabijem 5-6 komada.
Kaznjava lik svaka cast
Visit Malaysia!
hahahah
bravo zemljace
pape to je ta....
Pa liga im bolje posjecena neko u BiH :D
Al najjaca je ova: "pratili ga u Podgrmecu"... hahaha
momak nije iz Tuzle uopste, iz okoline Srebrenika je, tacnije, iz Sladne... svaka mu cast na svemu sto pokazuje, to i zasluzuje jer se sam izborio i nije "babin sin" kao neki... MUME RESPEKT
Najbolji igraci malezijske lige,pod nazivom malezija XI igrali su ljetos protiv arsenala 1-2,pravo su se dobro nosili sa njima.Prošle godine navedena selekcija je igrala protiv mancester u. 2-3.Smatram da kad bi nasa premijer liga sakupila tim i igrala protiv mancestera lil arsenala da bi izgubili sa dvocifrenim brojem golova,a da im zabijemo 2 komada nema sanse.Tipicna bosanska potcjenjivacka prica.Da odgovorim ovom lanceu ,sloboda nazalost i jeste u drugoj ligi zbog "fenomenalnog" skautinga igraca.Ne kazem da svakog treba zvati u reprezentaciju, ali treba svakog pratiti.Pjanic je ponikao u slaboj luxemburskoj ligi pa je jedan od najboljih u svijetu.Što se malezijske lige tice sigurno je bolja od bh premijer lige,u svakom pogledu od finasijskog,organizacionog aspekta,a po rezultatima kojima postizu nasi klubovi u evropi se vidi nas kvalitet.