Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SKidam vam kapu BH Fanaticosi! Sve rečeno :D
Da nije BHF-a i pritiska ko zna bi li se desile promjene u savezu prije par godina.
Papetu crveni, poslat ga na tusiranje i cetiri mjeseca suspenzije.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sušiću direktan CRVENI karton !
Krivci za stanje u reprezentaciji su selektor i savez. I selektor i savez stavljaju licne interese ispred interesa reprezentacije Ja igrace potpuno razumijem. Da sam na njihovom mjestu bojotovao bih utakmice do novog selektora. Bolje se ne plasirati na evropsko prvenstvo, nego otici tamo sa Susicem. Mislim da bi bolje bilo da se fanaticosi okome na Susica i mafiju iz saveza.
ma ko vas šta pita,realno,oni vas smatraju šačicom kretenčića
RESPECT !
Ako nesta radi u BIH onda je BHF. Susic, Hadzic, Visca, dosta je! Zukanovic cak nije dobijo poziv xD #Susic #Napolje
U ovoj drzavi ne stima nista kako treba,ocigledno ni fudbal kradu nas na sve strane mi dajemo zadnju paru da njih gledamo ? Koga da gledamo ? Milionere umazene koji se valjaju I koji ne ginu na terenu kao recimo repka Crne Gore ? Svaka cast BHF treba bakljadu napravit na iducoj utakmici pa nea onda placaju 100 000 KM kazne neka dođu pameti malo :)
SAFET, GET THE FUCK OUT!
Glupost! Šta krivite igače? Kriv je Pape sa forsiranjem sinovca te njegovo taktičko neznanje, zatim, korumpirani savez i menadžerski igrači koji moraju igrati. Bezze kritikujete igrače, obratite se na pravu adresu a to je savez, jer opet imamo isti problem kao i prije ali, sada treba smjeniti sve do čistačice jer su pustili korjenje.
Nevidjena glupost koja i prilici nekoj navijackoj skupini. Grupa anonimnih nikogovica pise otvorena pisma i objavljuje ih na svojoj stranici, daje zuti karton fudbalskoj reprezentaciji i savezu, i prijete. Gori su kliksovci koji prenose ovakve budalastine.
Još fali da dođu iz Skandinavije, naprave sranje na tribinama i savez popuši suspenziju.
@sasapushi ili si prestao.U svakom slučaju sereš kvake.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Otkud ovim skandinavcima kredibilitet da ikome išta u BiH prigovaraju? Gdje ste bili '92 kad je Bosna krvarila?
Haj ne seri......
Care ti si izgleda izgubio i sat i kompas.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Boli njih neka stvar za ovo pismo.Jeste vi ludi haha
volim bošnjake i srbe jer : dali su nama hrvatima 33 % države a ima nas oko 10-11 % . na račun majorizacije izvučemo sve naše interese , ne plaćamo poreze u našim većinski hrvatskim područjima . bavimo se svačim a gleda nam se kroz prste . kako da ne volim bošnjake i srbe ?
Respect za BH Fanaticose! ;)
tako je momci ! dosta suskavca i bjezanja reprezentativaca od male djece ! ili srcem za grb i za narod, ili sasvim novi igraci i stab !
Svaka cast BHF. Da vas nema, Bog zna kakav gdje bi bili !!!!
Da meni, koji imam opšte obrazovanje, veliki broj intelektualaca, obrazovanih poznavalaca fudbala, kažu nisi Kike14 za posao selektora, ja bih otišao. Naš selektor dozvoljava sam sebi, da mu onaj gore pobrojani auditorij grebe igdje išta ima, nazivaju ga svakakvim pogrdnim imenima i on i dalje ne želi da odstupi od "svoje fotelje", jer zna da ga niti jedan klub (koji drži do sebe) neće tražiti, odnosno, selektor mora na biro. Šta još treba da mu se kaže i opsuje pa da sam ode samo Bog mili zna. Izgleda da nam je selektor dobro trpeći. Što se tiče medija, sedme sile, novinara, izbacili su Misketa, Spahu, Ibričića..., na sebi svojstven način, ali o selektoru i njegovim "nedavnim uspjesima" ne smiju progovoriti. Znaju oni da će ostati bez akreditacije za ulazak na Bilino polje. Znaju, ako se okome na selektora i upravu NS da će biti novinari koji će dobiti zadatak da provode ankete na javnim mjestima sa slučajnim prolaznicima. Možda poslije ovog komentara selektor i odstupi.