Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 4:1 bih se odrekao kuće i okućnice :-D
Ohladite malo sa glupim člancima svakih 5 minuta i pokažite malo respekta, ako nas klepe večeras ovi isti novinari što dižu euforiju će popljuvati sve, tako da odvadite malo nije Armenija. Irsku odbranu nije mogla Njemačka probit a sigurno će gristi za svaku loptu.
vozdra raja treba li olovaka, ja od ovog zivim
Treba neko FIFU da nazove i predloži... Ja mislim da je to to, nema dileme, nema potrebe da ljudi igraju džaba. To je taj rezultat. :D
JEDAN OVAKAV GOL DŽEKO MAJSTORE I TO JE TO: http://www.spijun.net/?p=17037
Jesmo ih stisl jbt!
Fikcije i želje su jedno, a stvarnost i mogućnost je drugo, a ne zaboravi te i ono što je bitnije sudije koji su ako se sjećate sa Portugalom presudile i nadsudile našu igru.
U jednom manjem japanskom selu jutros pala kisa, a javili su da nece prije sutra.
Glavni meteorolog japanskog hidrometeorološkog zavoda dao neopozivu ostavku... :)
Ja bih sad potpisao 2:0.. malo šale,, teško je Ircima zabiti toliko golova,,jer igraju odbranu sa 10 igrača,, ali i jedan će biti dovoljno,a možda uleti drugi u sudijskoj,..
Jaro moj, ovo nije Bilino polje
JARANEMOJ MENSE ČINI DAJE OVA UTAKMICA U GOSTIMA BILA