Nogomet
0

Betisov igrač skrivio dva gola, pa sam tražio zamjenu

Totalsport
Malo je reći da Betisov 31-godišnji igrač Paulão na nedjeljnom ligaškom gostovanju kod Rayo Vallecana nije imao svoj dan. Nakon što je u manje od pola sata igre skrivio dva gola, sam je tražio zamjenu. Trener je udovoljio njegovoj želji.

U 14. minuti je Paulão želio vratiti loptu svom golmanu Adanu, ali je to učinio jako loše, pa je Rayov igrač Ruben Rochina u punom trku s jednim dodirom poentirao za 1-0.

Betisovi nogometaši su tješili svog saigrača, koji je u 27. minuti napravio novu kardinalnu grešku. Nakon ubačaja s desne strane je nespretnom intervencijom skrenuo loptu u vlastitu mrežu.

Brazilskog igrača sada nisu tješili samo njegovi suigrači, već čak i nogometaši Rayo Vallecana. Paulão je nakon toga odlučio da je bilo dosta. Sam je tražio zamjenu, pa ga je trener Gabriel Calderon vrlo brzo povukao iz igre.

"S obzirom na moja iskustva u nogometu, razmišljao sam o tome da ga zamijenim. Očito je i on imao ista razmišljanja, pa je sam zatražio zamjenu. Bilo je jasno da ne može nastaviti utakmicu s obzirom na psihološko stanje", rekao je Calderon, čija je ekipa na kraju izgubila 3-1.