Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za upravu ali los termin je :(
biće i na grbavici besplatno 2019 hahahahhaha,bravo za svaku pohvalu tako se publika vraća
Pa nece niko doc,zato su i dali besplatno ako ko zaluta,nebitan mec totalno
Nek uprava ŽELJE nesto nauci od pitara jer cesto pocaste svoje navijace besplatnim..kod nas vazda nesto ili clan ili ovo ili ono.... Nece vam nista biti kad dodje Gosk mrtvi da pustite svoje navijace bijednici ! Volim te Željo!
Da nije besplatan došlo bi 20 ljudi uključujući tu i redare.
Jebem li ti komplet familiju,jajaro iskomplexirana !
mozda se cini beznacajnom ali vazna utakmica...vidjece se da li Ikande moze da igra ili ima hronicnu povredu, tako nesto i sa Samirom a pogledati i jos juniora koje ocekujem...nadam se dobrom i osuncanom istoku i sjeveru kao danas
los termin utakmice
green arrow nije svako besposlen/nezaposlen ko ti