Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jucer je imao 2700 pratilaca na instagramu a danas 22000, 1000% popularnost mu porasla za 24 sata...englezi vole hard working players
Tako je majstore
Sad će da nas gnjave svaki dan o Bešiću.Sve dok ga ne dignu u oblake pa im on prestane davati intervjue.Zatim slijedi blaćenje Bešića.Već viđen scenario.
Sretno momčino.
Dzeko,moli Boga da budes na klupi kad bude MC igrao protiv Evertona!
bešić je pravi lafac, a neću pretjerati ako kažem da je možda najbolji igrač kojeg je reprezentacija bih ikad imala.
bešić je još mlad momak i ako nastavi ovako igrati mislim da je pred njim blistava nogometna karijera. pjanić je naš mali princ i veliki majstor, samo bih dodao da mu fali malo sigurnosti u sebe i to je to.
Mehko na Dijamanta, Besicu. :)
Bankoku, e moji novinari, vi dalje od Pazirića niste vidjeli !!!
Pozzzz Rag ;)
Laganica, gleda se tekma. Nisi dobro :( Smijem li pitati ste te muči, nadam se da nije toliko loše
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
S ovim ''popularan'' ste bas pretjerali! Nije ni na Evertonov teren izasao,vec ga naredne godine vidite u Arsenalu,Chelsea itd.
Ti alene ocito nisi bio na evertonovom forumu u temi muhamed besic...
Bog, otac...
Čemu negativna ocjena? Zašto samo olmajti Allah i Čisus Lord imaju pravo da ih se veliča? To su imaginarni likovi koji kao takvi i ne mogu nikome donijeti sreću, za razliku od MO-a. Svi ste skičali od sreće kada je Bešić blamirao Mesia, a sada...