Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje dodji ti Dzeko u Olimpik s otoke da iduce sezone oni odu u LP :)
ronaldinho je propao prije nego sto je otisao u milan!!
Pitaj reisa dje ces.;D
\"Berlusconi navodno u dovođenju Džeke vidi i neke političke razloge\". O kojim se razlozima radi ??
najbolji moguci izbor za Djeku je Milan, iz hiljadu razloga! Bravo Djeko!
e nisam znao da igra na istoj poziciji ko kaka\'
Edine idi u Arsenal
DZEKSON NIJE ZA TEBE TALIJANSKA LIGA! BUDI PAMETAN IDI U ENGLESKU!
Proba fw
Dzeko brate samo naprijed !!
sta fali milanu, to je poslije reala najtrofejniji club u europi :))) bar sto se lige prvaka tice... foza milan!!!
Vidi Dđeke jest mi nesto drag...hehe bas je legenda nasa. Dđeko kad ce mo na kafu? :) :) :) :)
politicke razloge, opet italija zeli da nam se ulizuje, u nadi da cemo ih primiti u CEFTu ccc....
Ovaj momak gore,bog mu dao zdravlje,je vrlo pametan i on ZNA da bi ga englezi satrali na sve nacine.Zapitajte se da li biste vi kisnuli na vjecito kisnom ostrvu slomljenog clanka sa vanjske strane.Milan je pametan i dobar izbor,Italija je lijepa,suncana,ima lijepih zena,Berluskoni ima para,a tamo igra i Z.Ibrahimovic.Jedino Džeko moze da unisti Inter.Gotovo,racunajte da je vec potpisao.
ovo sto pisu da Berlusconi hoce Dzeku iz politickih razloga ja bi bjezao od Milana ako je ovo istina.... Zabarska liga nije za tebe majstore ti se ne znas gurati i udarati kao oni ti si bas za engleski stil igre. Tamo bi bio osvjezenje u napadu... e sada pitanje je da li bi odma dobio sansu kao u Milanu... ali ako je politika umjesana u ovo sve onda bjezi od toga ili ostanu u Njemackoj... pa Njemacka je bolja 100% od Italije