Falcao možda dolazi u Real
1

Benzema: Sretan sam što mi je Mourinho trener

Totalsport
Karim Benzema (Foto: Arhiv/AFP)
Karim Benzema (Foto: Arhiv/AFP)
Posljednjih dana se počelo u španskoj štampi mnogo pisalo o mogućnosti da uskoro sjajni kolumbijski nogometaš Radamel Falcao promjeni klub, ali ne i grad.

Sadašnji napadač madridskog Atletica vrlo vjerojatno će uskoro napustiti tu ekipu, jer se Atletico nalazi u velikim finansijskim problemima i novci od tog transfera bi mnogo pomogli u izlasku iz krize.

Chelsea se najčešće spominjao kao buduća destinacija Falcaa, ali sada je i Real došao na red. Uporedo s tim,štampa naglašava da bi se u tom slučaju Real zahvalio Karimu Benzemi koji bi možda krenuo i put Paris St. Germaina.

Nakon svega toga novinari su htjeli pitati i samog Benzemu što misli o svemu, no on je izbjegao direktan odgovor i priču na tu temu, već je rekao:

"Izuzetno sam zahvalan Joseu Mourinhu i uživam raditi dok mi je trener. Silno sam napredovao, pogotovo u taktičkom smislu. Nakon ovih godina provedenih s njim mogu reći da bolje razumijem nogomet, taktiku u njemu i sve ono što sam mislio da je meni kao napadaču nebitno. Užitak je biti svaki dan s našim trenerom", rekao je francuski reprezentativac.