Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kome ste vi uopste bitni ? fino pasos u ruke pa gledaj "svoje"
ma u picin park pa ga glabaj tati dodiku
da je bilo 5,000 ulaznica samo za Banja Luku,sve bi pukle,a ova napaljena sovinisticka balavurdija moze samo sanjat,kao i njihovi ocevi koji su popusili,od velike srbije!
Kako god da okreneš, koga interesuje neka dođe ako može.A kakvo je to čudo za BL? Nije li ona ono u BiH? A ovi što prde, to su ti neki ortodoxni balavci koji ne znaju gdje je Sarajevo, gdje je Brcko a pogotovo da BiH ima izlaz na more o.O To ti je zalupano samo na tzv. RS koja je obični entitet, a ni blizu države. http://www.youtube.com/watch?v=yx-AOFk7UI8 i neka gospoda ode na 01:41 pa neka vidi. Za čudo veliko "MI O VUKU, A VUK NA VRATA".Srdačan pozdrav!
Koliko god se trudili ovi jalijaši tvrditi drukčije, Hrvate i Srbe (nažalost) još uvijek ne zanimaju utakmice reprezentacije BiH.
U Širokom prodano pet ulaznica ... ali za premijeru Argoa... Buxaxaxaxaxaxa
E bas se "INTERESUJEMO" za BiH!!!!
no comment
Pa dragi Marko sta ces na ovom portalu!? Zar nema neki interesantan portal u Republici Srpskoj ( Srbiji, Grckoj, Rusiji)? I , usput budi receno, za Bosnu ( ime drzave se pise velikim slovom op.a.) navijaju vecinom Bosanci :)
Молим вас помагајте,има ли ко карту да пошаље у Бањалуку,читав дан сам стајао у реду и нисам стигао да је купим јер је стока за пет минута разграбила свих 00000000000000000 улазница,молив вас шаљите нећу моћи заспати!
STOJAT CETE VI JOS 2O GODINA TAKO I OPET SE NECETE NIGDJE PLASIRAT JADNI NEBILI KAD GOD VAM JE JACA VAZNA UTAKMICA RASPADNETE SE
Bosanci i Hercegovci u Parizu ostavili 2 miliona eura. Mi igramo ovakve utakmice na stadionu koji ima kapacitet od ca.14 000???? dok Kosevo prdi prazno sa svojih 37000 mjesta????razlika u 23000 mjesta. na Kosevu bi bilo najmanje 2000 Grka koji bi u prosjeku trosili dnevno najmanje 100 eura sa troskovima smjestaja sto znaci da smo izgubili 200 000 eura. Zenici svaka cast ali zaista smo glupi ko mazge. Mogli su zaradu od ulaznica odmah preusmjeriti za troskove prosirenja Bilinog ili bar jedan dio od te zarade. Kome je interes da se ovako nakaradno radi.?????
Nadam se da će Grčka pobijediti. Pozdrav za Hrvate i Srbe u BiH iz Hrvatske.
sto se banja luke tice oni kupuju karte da bi otisli navijati za Grcku. Sta ste vi mislili da Srbi iz RS kupuju da bi navijali za Bosnu? Jes al u kur*u.
Imam dvije karte za Zapad. Ako je neko zainteresovan neka se javi na mail [email protected]
MALO NAS JE,AL NAS IMA,OVO VAM JE DOBRA RIMA DUSMANI NAM GA PUSE SVIMA ;)
Jbš Grčku,ja navijam za BiH. A i većina halfova koji su sa mnom kupovali,pa seljo.beri neka ne pr.de. A ovi gore što s.ru možda i ne pišu iz Bl već iz nekog drugog grada pa se predstavljaju da su iz Bl. A mene je drug zvao iz Tz da mu nabavim tri ulaznice,pa se nadam da ću sutra preko prijatelja iz saveza uspjeti nabaviti,jer na prodajnom mjestu NEMA.