Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZMAJEVI SAMO NAPRIJED! Grupe i prve reakcije bh selektora i fudbalera... http://www.youtube.com/watch?v=rJiVfqQPFl0
Belgija opasna. U top formi trenutačno i da se danas igraju kalifikacije bili bi apsolutni favoriti za prvo mjesto. Ali do utakmica sa njima, ko zna šta će biti? To važi i za nas i za njih. No realnost je da mi i Belgija idemo direktno, bez obzira ko zauzimao prvo ili drugo mjesto, dok će Izrael najvjerojatnije u baraž ili direktno kao najbolji treći. Stvarno mi se ne sviđa ovo proširenje na 24 reprezentacije u finalnom turniru. Izgubila se ona draž i pritisak za tim prvim mjestom. Sada se može kalkulirati, umjesto da je skoro pa svaka utakmica veliki korak naprijed ka plasmanu ili nepovratan kiks, što je bio slučaj prije. Samim time je i uspjeh u kvalifikacijama izgubio na cijeni. Što se tiče belgijske priče da smo lagan plijen, ponijela ih je euforija velika nakon odličnih igara protiv realno raštimanih Hrvatske i Srbije u kvalifikacijama, ali su zaboravili da su tako govorili i prije, pa smo ih posramili usred Brisela. Kvalitetni jesu, ali ne toliko da ih se ne može pobijediti.
belegijanci ima da nas prospu ko vodu iz case
grean arrow@ nema na cemu i drugi put hahahaha
Uzda se Belgija u Avdiju i Tina!Danke Pape!
Uz nevjerojatnu zaradu putem sportskog kladenja,naš tim ljudi nudi vam i revolucionaran nacin dodatne zarade putem loto kladenja...samo u zadnjih 6 mjeseci u zaradi smo preko 10 000 eura,a sada je došlo vrijeme da naše dobro provjerene metode podijelimo s vama...posjetite nas na ... http:// betoholicari . bloger . index . hr/ ...i postanite dio naše ekipe!!
realno ste jaci, al strah od zadnje dvije utakmice koje ste izgubili bice u nasu korist al imate se pravo nadati, sto bi reko lagumdzija, to je sasvim legitimno
Pa dobro rezonuju ovi Belgijanci: izbjegli su ŠPANIJU I NJEMAČKU, ali nisu uspjeli izbjeći BIH!
vidi sto ovi belgijashi kopiraju sa kliksa sta je dzeko reko