Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cujj taylor ime kcerki dao jj..ebo ti taylor mamu trebo si joj dat neko muslimansko
moja mama je najjeftinija prostitutka u stolnom gradu.... navratite da se pocastite
za Hojrata Sta sa ti neznalico javljash?Juce si provalio da Juve neme para za Teveza,pa se sad on omislja hoceli otici.A i Balotele,isto!Reko sam da cu ja biti glavni u Sitiju,a ti Hojrate haman sumnjas u to?!Odma da Tefezu kaze da ja Juve pun ko brod!I nemoj da ti vise vidim ovde!
pozdrav svima iz kreveta mame od CRO-a
ne znam sto svi sad i grmljem i kamenjem odmah po begovicu, da ste malo upuceniji znali bi ste zbog cega je izjavio sto nece da igra bas ZBOG SUSICA...mislim da niko od nas ne bi igrao za repku da ti uzmu neke uslove postavljati da igras za SVOJU DRZAVU za koju si svojom voljom odlucio da igras!!! Malo se raspitajte kakve to veze ima sa susicem pa onda pisite komentare prije nego pocnete ponovo da gazite po momku bez razloga....
À ja bih zelio da ti Bosanci sto igraju u Engleskoj dadnu sve za repku. Jer vas je ta repka i dovela u tu Englesku. Begovicu nezaboravi da si bio rezerva u drugoj ligi e kad si debitovao tad te i krenulo. Jer pravilo vrijedi igras za neku repku vise vrijedis u ugovorima.
Ovaj Begović je vjerojatno mrzitelj Hercegovaca kada ne želi da i oni zaigraju u Engleskoj. Koji je to rasist!
ma šta prenosite uopšte izjave od ove furde od čovjeka,fol on ljut na papeta! možeš biti ljut na njega al ne uštrb ne igranja za sveti dres!
Evo mog stolnog grada.Dobro pogledajte mapu odakle ste. http://www.zemljabosna.com/karta_kraljevine_bosne1391g.html
@aaaaaa: Treb\'o joj je dati ime Dudu. Je li to dovoljno muslimansko za tebe?
Asmir rules!!! Kad je mogao Misimovic Ciru smijeniti, moze i Asmir Papeta!
Hm, na drugim portalima pise nesto opsirnije, cak pise kako ovaj ufurani papak nece igrati za BiH 2sve dok je Susic trener\" a da nisam to izmislio evo link pa provjerite. http://www.vijesti.ba/sport/43618-Begovic-Dok-Susic-selektor-mene-nece-biti-reprezentaciji-BiH.html
STOKE CITY SUPER CITY :D