Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi iznad mene nisu vrijedni pomena...dok je bekam harao svi su ga hvalili, a sad kad taj isti bekam iznosi cinjenice o najboljem nogometasu danasnjice, govorite da je ped.er, ckapi ili sta vec. Iz vas govori mrznja i ljubomora, fuj jadnici!
koji si ti idot to nije normalno
Znaci nije nista uradio :)))) Ja kako ste ralovci cudni :))) Niko ne govori da ronaldo nema pojma, cak stavise jako je dobar igrac, samo sto ima po meni JEDNU kljucnu manu, a to je da previse solira i forsira. Ipak nogomet je timska igra :))) Na kraju krajeva svi se RELEVANTNI nogometni strucnjaci se vecinom slazu da je messi bolji prema tome, misljenja NERELEVANTNIH realovih navijaca se ne pikaju :))) P.S. Figo i Deco su dogurali Portugal do finala a ne Ronaldo :)) Uostalom vi slobodno pricajte da je ronaldo bolji a nek messi uzima trofeje :))))
Došao do finala Evropskog prvenstva 2004! Šta je uradio Messi sa Argentinom, osim što redovno od Njemačke dobijaju po bulji!? A da ne spominjemo to koliko puta bolju ekipu Argentina ima od Portugala (kada se izbace giganti). Becks ima pravo da kaže šta želi...htjeli to neki priznati ili ne, on je velika igračina i veliki gospodin.
Onaj uopste ne komentarisem clanke o madridu i ronaldu, al buduci da ODMAH spominjes messija pa et onda se moram ukljuciti buduci da navijam za barcu. Samo jedno pitanje cu postaviti :) Sta je to ronaldo napravio sa reprezentacijom ? :))))
bolji je meni messi od skore.
Ma odulji se ova tekma... Ja sutra moram rano za Žepče, idem ja spavati. Dado von Tuzla
hahahhahahahah ! pederi , ovo ono ! uhljupi , ovi \"pederi\" imaju milione . auta za koja niste ni čuli da postoje ! guze najbolje trebe svijeta ! jel to biti peder ! dabogda i ja bio ovakav peder !!! uhljupi !
Japanke se bore do zadnjeg Visočaka. Odličan gol... eh sad penali...
tele koje pati
Sto se uzrujava tele
i sad ti fol pametan jel -.-
Uzimaju ovo amerikanke
Veliki ljudi ovi Barca fans, uopće ne komentiraju ove banalne izjave birvaktilnog fudbalera. Jeste li primjetili vi što nas Hrvatska subtilno kolonizira? npr. medijima, jezikom, tko su bili bad guys u ratu... Vela havle
hajd vidite treba li Schwarzeneggeru posluga kući. Japanke nemaju više snage, amerikanke će uzeti finale - zasluženo... Pa eto vidi mozes li uc u uzi izbor, hvala sto me pitas i toliko postujes moje misljenje :)))))))))
Cijenim vaše mišljenje, ali koliko ste vi objektivni? hajd vidite treba li Schwarzeneggeru posluga kući. Japanke nemaju više snage, amerikanke će uzeti finale - zasluženo...
Bekam mudro zbori!!!!!!! pricajte sta hocete!!!!!!! :)))))))))))