Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi u Split i analiziraj igru Sline amidzinog pa nam onda strucno objasni po kojem kriterijumu je on pozvan u reprezentaciju?? Mislim da bi se sam zapitao sta ja ovdje radim?
ispricaj Šarane ne znaju oni
Ne sudi po ambalazi! Sad kad MESA oformi ekipu derat ce redom sve
E nek si tii strucnjak da to ocjenis
Mesa nikad nebi izostavio Kolasinca protiv Nigerije. Samim tim je 10 puta veci strucnjak.
Merci Monsieur Gilli, je Vous voudrai beaucoup de chances dans votre travail avec 'equipe nationale de la Bosnie.Si la BIH qualifiera aux CE 2016 ,je pense que tout les Bosniaques allaient etre tres satisfait et heureux avec votre arrivee parmis nous autres.
Momak je rekao dosta dobrih stvari koji se mogu cuti od inostranih trenera, ali i od rijetkih nasih. Cini mi se, a po logici izrecenog, da je sve dosta korektno i prevedeno. Ukratko, daje nadu za optimizam.
nemojte mi sad hebat nenu, ali ona je meni sve govorila- "od ljepote se ne živi"
Mani se novinara..radi nesto nisi na godisnjem..ccc
NE ZNAJU TO FRANCUZI ALI SIGURNO ZNAJU DA U OVOJ LIJEPOJ ZEMLJI PENZIONERI UMIRU OD GLADI, NEMAMO DA JEDEMO JER PENZIJU OD 300 DO 600 BAM VLASTODRŽCI I NJIHOVA DJECA SPISKAJU ZA JEDAN SAT. TO FRANCUSI ZNAJU I ISMIJAVAJU NAM SE.
pa svakome je lijepa ko ima para i ko moze trositi
Svi se kače za Sarajevo, a BiH ima još lijepih gradova. Narod je posebna priča. :) Omladina (možda i većina) neće pružiti gostoljubivi osmijeh. Stariji će uvijek dočekati lijepim riječima i "tjeranjem" na toplo jelo i piće.
Sreca pa jos ne razumije,lijepa je slika,ali ton nas ebe...
za ahma 42 ne razuminem tvoju mrznju ..taj momak ce i dalje igrat za rep. Susic nije unistio BiH fudbal.. Mec sa Izraelom je bio bez standarnih igraca ..
Nece on prijatelju ni za Hajduk igrati a kamo li za reprezentaciju. Njegova je sreca sto Hajduk propada pa trenutno moze nekako proci,pogledaj njegov ucinak u prvenstvu i sve ce ti biti jasno.Za dva mjeseca,5 pripremnih,tri prvenstvene i jednu utakmicu u kupu nije dao ni jedan jedini gol,nije imao ni jednu jedinu asistenciju. Jel ti ovo dovoljno?
I meni je lijepa,ali zamislimo koliko je lijepa kriminalcima iz SDA
E,dok ti komentarises ovde, kadrovi koriste ljepotu koja im je data u ruke!
Ne znam ni ja koliko je lijepa Francuska a s obzirom na to kakvo je stanje u Bosni - teško i da ću znati, bar ne u narednih 5 godina :D
Pored toliko naših eksperata i sportaša Meša našao izmišljati toplu vodu wtf ?!
Pucajte minuse ono sto mislim kazem i to je jedno realno razmisljanje da se kod na kondicioni treneri ne mogu naci i da se isti ne mogu ''proizvesti'' , edukovati, da imamo svoju sportsku ''vojsku''..,tako isto i mijenjate misljenje kako vjetar puse,vidjet cemo vas sviju ako slucajno ne uspije Mesa,objesit ce te ga na zid srama kao i Papeta ;)
E moji klixovci KOCIKCA? valjda kockica...
Po francuski :D