Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj molim te ti da analiziraš stvore jedan nesposobni , vidjeli smo tvoje analiziranje više puta protiv Irske i Belgije . Uvijek ista priča NAJBITNIJE JE DA POKAŽEMO ŽELJU , TRUD , ZALAGANJE , AGRESIVNOSTI ... a kad počne utakmica manekeni se vuku po terenu ko penzioneri . Od nove reprezentacije tj. ratnika za državni grb i svega što si pričao i obećavao jedna velika nula . U Grčkoj ako ne pobijediš pakuj kofere i gubi se .
@ynwa Nije to hejtovanje nego su činjenice rezultati sve govore . Mi ako nismo sposobni pobijediti Grčku pa ne znam čemu se nadamo svijetskom prvenstvu , to znači da mi baš i nemamo kvalitet za veliko takmičenje .
@leteciodred Doveo je samo jednog igrača tj. Milana Đurića . Ovih par igrača što su također dobijali pozive ni ne računam jer ionako nisu dobili šanse .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hajde mesa bar nas jednom oraspolozite trenutno samo nas nabijaju bilo da je kosarka rukomet olimpijske igre zar je tesko 90 min-dati sve od sebe i izboriti povoljan rezultat sretno zmajevi
Samo zdravi i 100 % spremni i koji se zalazu trebaju igrati. Dakle: Begovic, Hajrovic, Hajrovic, Hajrovic, Hajrovic, Hajrovic, Hajrovic, Hajrovic, Dzeko, Pjanic i Visca.
Na Meshi da nadje jos sest Hajrovica.
mani se analiziranja, samo napad, igraci moraju gristi, ne smiju dati mira protivnickim igracima. tako to rade oni koje trenira gvardiola. mentalna snaga je cudo!!!
I Mesu spuco virus Safetitis.. Popusimo li od Grka slobodno iz Atine trazi direktan let za Pariz.. Dosta je bilo i tvog onanisanja.
Meša - JANJEĆA GLAVA
Stevanovic od prve minute, Visca out i nema zime.
Samo da imamo dobrog trenera dobili bi grke komotno...
REZULTAT 2-1 ZA GRCKU!!!! pobijedili proslu jesmo...ali nismo prvaci svijeta baa...budimo realni...!!! Slabi smo za Grke...
Nemoj samo da gledas Grke na kasetama! I skini taj suskavaca Mesa
Trudi te se vi sto bolje da odig utakmicu a analiziraj te kasnije kad zavrsite jer kad hod si analezirao utakmicu prije meca uvjek smo fasovali
Ne brini Meša, uzaludno analiziraš, zabiće ga Džeko.
Mesa sretno tebi i Zmajevima i da ABD u nedelju ovim klix strucnjacima sto po forumima i komentarima svoju bogatu pamet prosipaju zacepita usta i osvojite bitna 3 boda.
Mesa molim te da SEHA BRANI
Mesa dragi vidi pa pobjedi ako mozes. Pusti se suplje. Manje price, vise rada.
Bravo Meša sve si pokvario!! Miralem Pjanic je igro u svjetsko Prvenstvo kvalifikacija vrlo dobro! Neznam sta mu Meša kaže kako igra, ali trenutno igra loše!! Umjesto da poziva Duljevic koji na zadni dvje utakmice igro fenomenalno i dao dvje asistencije. Poziva Milicevica koji se ekstra čuvo za Klub da ne slučajno izgubi snagu! Mato Jajalo koji u Palermo nikakvu Formu ima. Nadam se da cemo barem nerešeno igrati da na kraju more se odjebit iz Reprezentacije!!
Nadam se da na isti nacin niste analizirali i Belgiju.
dobro smo mi analizirali Belgiju samo smo dosli do zaklucka da su izuzetno bolji tako da nije bilo ni potrebe da se trudimo