Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Susic kasnio gdje i kako je mogao...
Pravi trener!
Š'a mi se kačiš na komentar sa tim nacionalističkim trovanjima. Zaboli me ba kuurac za tim unazadnim temama!
I ti meni govoriš da sam zatucan? Pogled'o sam ti komentare i svi su o srbima, hrvatima i muslimanima, vrati se u srednji vijek moronu. Idi na teme o politici i tamo smaraj, skini mi se s komentara i ne peglaj više papak!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jesi li gledao danas Slinu Svena protiv Zagreba Mehmede? Ako onaj panj i minutu zaigra protiv Andore jasno je da nastavljas tal sa Safetom,nema vise mazanja ociju. Mali je diabola teska,Hajduk Evropu gubi zbog njega.
Ja sam takodje gledao,ono je zaista los nogometas.Po meni jedan od najgorih koje Hajduk ima ali ga forsiraju radi transfera.Danas je unistio igru svoga kluba,profulao penal,ma kaos.
Sta sad,treba da se ibretimo sto je dosao ranije??? Isto govo kao i Safet,vazno je da je netjaka i ostale pulene zvao.
Bazdaaaa vazda 👑
Mesa je u vise navrata pokazao da je veci covjek i trener od Susica.
Nek si zovnuo CIMIROTA DA PRENESE SVINJSKU GRIPU U REPKU
Mehmed Bazdarevic: 43%izgubljenih, 28% neriijesenih i 29% pobjeda kao trener. !? http://www.transfermarkt.co.uk/mehmed-bazdarevic/profil/trainer/1461#ath Iskreno, moram priznati da sam se zaledio kad sam vidio ove podatke. Osim toga, nema favorit formacije, sto opet govori dosta toga.
Nije ni Maradona dolazio...
Jebo vas Bazdarevic u prkno
Dos'o po kasete
Vazno ce biti skautirati i protivnike i prostudirati sta igraju i kako igraju. Jednog dana kad mi svoju igru dovedemo do savrsenstva, to mozda i nece biti toliko bitno. Sve do tad je prijeko potrebno.
Covjek zivi za ovaj posao. Susic je sve to radio preko kurca.
Osim sto zivi za posao valda ce toliko znati za moze i zivjeti od ovog posla. To bi bilo puno vaznije.
Sretno Bazdarevicu
Meha sretnooooo
Haj na jaja
mesa je dingaspo prema onom suskavcu
dingospo* d: