Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo pitari \"pljuju\" po Mesi! Zavist jelde, gdje su vasi treneri i igraci? Nema se vise para od partije ko nekad? Gdje su vam talenti? Kmetovi obicni! Vasa stvarnost je Husref u Olimpik a Handzic u Poljsku- nema dalje! Mesa majstore samo naprijed!
Jel\' kupio vagu da vaga ponude? Garant je Saint-Etienn osnovao ekipu za pljuvanje, pa traze renomiranog strucnjaka.
Poslije Safeta Sušića naš najbolji fudbaler svih vremena-Meša Baždarević......Safet Sušić,Mehmed Baždarević,Faruk Hadžibegić,Elvir Baljić....od njih su i Maradona i Batistuta imali fobiju.
...a mog\'o bi se vala i u Želju vratit\'!!!
Idi Aša Menjo,St.Etiene je veliki klub,vrati ga na puteve stare slave.F.C.K.Lyon!!!
Mozda ti treba napomenuti da je Maša jedan od rijetkih koji na bilo koji način pomaže bh. nogomet. Nedavno su mlađe kategorije Želje bili njegovi gosti u Grenoblu. Čovjek nije zaslužio da mu govoriš ovakve stvari (ali to više govori o tebi). MEŠA LEGENDO
pljuni hin
Naprijed Meša! Mnogo uspjeha, legendo našeg fudbala!!!
Ma, pljunuće on njih. Kad-tad.
sretno meša