Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vranješ pa Meša rokni se čovjek nije igrao od maja nigdje
E čuj Tino nije pozvan jer nije igrao prijateljske, eto nek mu je Miličević igrao. Realno Tino i Kožulj najviše igraju od svih naših igrača i najbolji su igrači u Hajduku. Hodžić 6 zadnjih utakmica ni na klupi nije bio Dinama a pozvan i itd, dosta nelogičnosti
...big šit..:=)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Trenutno najbolji igrač u obrani Dario Dumic bez poziva? Lik sve uradio za promjenu drzavljanstva i opet ništa..... Ako neko prati Nizozemsku ligu zna kakav je to igrač. LP
@VandelayNo2 hahahaha - nisi jos kupili DVD..
Neznalice.... volio bih da popušimo 6-0 od estonije da vide svi kako je ovo reprezentacija za 1999 a ne za 2018
Ima da hi nakantamo sa 3 gola razlike
bu hahaha.....
zovi salihamidzica,mujcina i ibrahimovica
Ko hoce da mu dijete zavoli fudbal neka ga povede na ovaj spektakl.Dumic neka još malo ogladni , nije glad vikati "Ja gladan , ja gladan ".
Dobro zali travu strućnjak.da ih iznenadimo ko irce,vid mu glave,e jest selektor
A dzece se to igrati ko ta utakmica
Dumic najveci talenat trenutno kojeg imamo i koji je trebao biti uvrsten u Dansku repku ali nije htjeo zbog Bih i ovaj mamlaz ga nezove zbog nekih Spahica i pizda materina. Dumicu vracaj se u Dansku dok te ovi majmuni nisu upropastili..
Otkako je prošle godine došao u Slobodu, Amer Ordagić nekadašnji veznjak gradačačke Zvijezde i Gradine iz Srebrenika, naprosto je „eksplodirao“ na Tušnju. Dobrim partijama koje je pružao u utakmicama Evropa lige u 1. pretkolu sa jerusalemskim Beitarom i u prvih 6. kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine, ovaj dvadesettrogodišnji skromni momak iz Srebrenika, našao se na brojnim spiskovima kao potencijalno pojačanje, kako premijerligaša u BiH i tako drugih velikih klubova iz okruženja.
Ako je Amer Ordagić svojim igrama na terenu zaslužio pažnju kako bh. a tako i sportske javnosti van granica naše zemlje, a jeste, slobodno možemo postaviti pitanje zašto mladog Orgadića nema na spisku Mehmeda Baždarevića, selektora nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Ovaj sjajni veznjak, sjajnim partijama u dosadašnjem dijelu BHT Premijer lige BiH nije se upisao u listu stijelaca, ali je imao četiri sjajne asistencije u susretima sa Olimpikom, Vitezom, Željezničarom i Čelikom.
Opet se zovu igraci koji neigraju redovno. Sve je ovo isa suplja samo u drugom pakovanju..
reci koji igra molim te osim kloca,pjane i ibisevica
Pa ovo je nevjerovatno-.. Sta radi Spahic na ovom spisku.. zar nije prestao ili ce do 50 biti uvrsten..
Da, ovaj decko Dumić zaista igra dobro. Nije mi jasno zasto ga nema. Tino je dobar igrac i zasluzuje reprezentaciju. Mi smo vec prije 4 godine trebali imati spremnu alternativu za Spahica a to sto je nemamo ce naravno da bude izgovor za neke buduce neuspjehe. Mesa gubis konce. Premalo je friske krvi u ekipi. Zasto se onda ikako putovalo u Japan kad onaj spisak i ovaj nemaju nista zajednicko?
Bravo... Nema ovdje nikakve logike
Nije mi jasno zasto opet nema Daria Dumica. Potpuno nesvatljivo. Vjerujte gledam ga svaku mec,proslo kolo opet najbolji na terenu izabran u tim kola i td. Jedan od najuvazenijih nogometnih analiticara u Nizozemskoj Johan Derskse govorio o njemu samo u superlativima. Ne razumijem ni ja niti itko u Nizozemskoj tko iole prati nogomet.
'ta će holanđani... par puta bili klupski prvaci i to jedva. nake ublehe ko krojf, kuman, zedorf... znaju oni ragibovu mater, a ne fudbal. jes vidio ti sdadiona u zen'ci? pa nije mu ajax arena do temelja
ako je pametan neka igra za holandiju
I ovaj Mesa isto ko ostali. Isto sranje, drugo pakovanje. On se natovario Susisu od pocetka iz ko zna kojih razloga, cuj nije igrao prijateljske. Mogao si nesto bolje slagat'. Krecemo gdje smo stali. Glupa ona nasa prica, svi su izuzetno jak i nezgodan protivnik, zato sto nemas m.uda pa da lupis i kazes uzimamo glatko. Sve dok imamo luzereski mentalitet nista drugo nevemo ki biti nego luzeri. Nije ni pocelo, on odma koplje na pola.
Mecha na aparatima...Spahic opet kapiten nakon fizickog obracunavanja i izlezavanja po Dubrovniku za vrijeme Japana.......spisak isti ko i uvijek, taktika stara ko Ciro....idi ba nazad na biro u Sosox
I Meša junačino... de ti meni sad reci zašto nisi pozvao Adisa Baggia Hušidića??? Jednom, al bar jednom da ga vidiš!!!
Čuj "Estonija je kvalitetan i nezgodan protivnik."... Dok ti tako budeš smatrao jednu Estoniju kao kvalitet, šta će biti kad dođe Belgija...