Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meša je svašta nešto obećavao a nije napravio ništa. Nisam ni očekivao da se plasira na EP jer je Safet toliko usro da se nije moglo popraviti ali sam mislio da će se desiti napredak u igri.Na zalost, Mesa je samo jedan u nizu kvazi-strucnjaka koji preko nase svetinje drpaju pare i uce se poslu.
live tv http://sipragezabava.com
katastrofa se nastavlja...
ovi idioti iz nsbih produzuju ugovor Mesi koji se nije napravio nista i nije se kvalifikovao za EP a tome kad dodas da U 17 U 19 U 21 KOVERTASI treneri isto tako nisu se kvalifikovali tada se zna jedno otkaz sve cetri selektora OTKAZZZZZZZZZZ !!!!!!!
Promasaj godine! Sta je napravio Mesa??
@Rusty a ko daje volju i moralise igrace? to je prvo pitanje, a durgo je postavljeno u komentaru. treba biti realan. moje misljenje je da Mesa nije za reprezantaciju - nije taj kalibar. Igrali smo na svjetskom sa istom ekipom. Ja ne vjerujem da igraci nisu imali volje.
@Rusty u pravu si za igrace ali je problem sto ih Mesa zove. Nema muda da napravi rez i pozove momke koji su jos neafirmisani ali bi ginuli na terenu. Najbolji je primjer da nam amidza uvali netjaka Svinju pod zadnjeg veznog a jedan Cimirot koji je odlican na toj poziciji ne dobiva pozive. Mesa je bezkicmenjak obicni, svaki mjesec 30 milja u padze a to sto nam generacije propadaju i sto mi trosimo zivce njega ne zanima
zasto?
Zato sto boljeg nemamo
ima ih puno boljih
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ma dajte mu ugovor na 10 godina odmah, da ga se ne možete riješit ko Papeta. Idioti.
Prati svoj srbistan i ne petljaj se
Evo ti prava istina: http://www.bvog.com/?post=ID3slq6ITNScNtFiJ