Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A logike, bez obzira sto su se dokazali na Kirin kupu, prednost ce dobiti "starosjedioci",. pa dokle vise.
@makafo2048 +
to sam rekao odmah nakon osvajanja kirin kupa, stara ekipa amatera sa primjesom nasilnika i glupaka ce zajedno sa najvecim amaterom meshom i savezom unistiti bosanski fudbal
Znaci opet ista prica, "Estonija opasna, treba oprezno" To samo govori koliko nemas samopouzdanje i koliko vjerujes igracima. Ili fakat mislis da je Estonija neko koga se moramo pribojavati. Kad ju je Ciro mogao nabusit 7:0 mozes vala i ti barem 3:0
Svaka cast svima al ovaj Spahic nije dobar frajer ima ludački pogled a tako se i ponasa na terenu dosta ga je vise.
ovaj će nas ukopat gore od Papeta
Ovaj Spahić bi ošamario nekog i na sesiji joge...
Ebo savezu spahic ma.me ko ga vise gura
Spahic, Dzeko,Medunjanin, Vedo...hvala na svemu ali nemaju vise snage za ovu igru. Besic je takofje poguban za timsku igru. Vrijeme je od Japana da se stvari promjene.Samo sto to Mesa ne zna ili ne smije?
Jedva cekam utakmicu! BOSNA! BOSNA! BOSNA! BOSNA!
Idealna prilika za smjenu generacija, a on će opet dati prednost starim igračima...misli li itko u ovoj državi dugoročno...
Ovaj Spahic ce uskoro nadmasiti i Buffona za Italiju kako je krenulo. Lik igra skoro 13 godina u sastavu BiH. A opet ce biti u prvoj postavi on, Dzeko, Lulic, Ibisevic, Medunjanin, i Vranjes dok mladji gledaju. To je problem sa repkom, niko ne razmislja unaprijed nego se koristi kostur vec mrtve generacije. Zbog toga nam slijedi veliko razocarenje i ovaj put. Od 2008 godine, repka BiH ima 6 istih igraca u prvoj postavi. A pogledaj onda Hrvatsku kao primjer, ebo me svako ako imaju 3 igraca iz te godine koji sada igraju u prvom sastavu.
treba forsirati mladje.dosta vise spahica. kostao nas je na svjetskom.
Pa neće valjda Spahić opet igrat?
Pa proslu na otvaranju protiv Kipra nije igro.Odbrana suplja ko sir.On je sa 35 godina bolji od pola ekipe..
Bazdarevic nece nista napravit jer nije spreman da mjenja, mi smo susica otjerali da ni se nesto mjenjalo. REPKA U KOJOJ SPAHIC IMA MJESTA NEMA NIKAKVE SANSE.
Spaha konta kome će šamar opalit'
Meši svaka čast ,iako sam pitar . Čovjek se stvarno zalaže i trudi da nesto napravi. O ovoj utakmici se nema sta pricati , sve osim pobjede je katastrofa i skoro siguran neodlazak na SP.
vidi spahe sto konta koga da samara sutra