Bild
0

Bayernovih 17 nogometaša na popisu želja

Totalsport
Allianz Arena
Allianz Arena
Prema pisanju njemačkog dnevnika Bilda, stručni stožer minhenskog Bayerna ima popis 17-orice nogometaša među kojima će odabrati pojačanja za sljedeću sezonu.

Na njemu je, tvrde Nijemci, pet kandidata za golmansku poziciju, i to Manuel Neuer iz Schalkea, Igor Akinfejev iz moskovskog CSKA-a, Samir Handanovič iz Udinesea, Heuerlho Gomes iz Tottenhama i Hugo Lloris iz Lyona, koji je i najizgledniji kandidat, tvrdi se, u ovom trenutku.

Rješenje za lijevu bočnu poziciju u obrani jest francuski reprezentativac iz Lyona Aly Cissokho, dok za desnu stranu kandidiraju Rafinha iz Schalkea i Darijo Srna, kapiten Šahtara.

Od veznih igrača u Münchenu čekaju povratak 20-godišnjeg Tonija Kroosa s posudbe leverkuzenskom Bayernu, a također prate i nizozemskog reprezentativca PSV-a iz Eindhovena Ibrahima Affelaya.

I u napadu na popisu trenera Louisa van Gaala odnosno direktora Christiana Nerlingera stoje dva igrača: Francuz Andre-Pierre Gignac iz Toulousea i belgijski 16-godišnji centarfor Anderlechta Romelu Lukaku.