Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nA KAKVOM pOpišu želja
uposte se idioti ne koncentrisu na temu vec se hvataju glupih gresaka koji ste pacijenti idite karajte nesto degenerici otrovani cc...
Samo se pitam biste li ovako burno reagovali da je umjesto za Srnu pisalo \"naš Rafinho\". Sve vam je.em nacionalističko.
jao,koji strucnjaci uspjeli primjetiti da pise nas dario srna hahaha,ajd ne prosipajte se vise,vi kao nesto ispravljate,kokosari jedni...ispod fino pise izvor informacije Totalsport i to je opravdanje...
´´s posudbe leverkuzenskom Bayernu´´ slovo gore-dole
@eee iz Metkovica metnem ti materi glupoj loyavoj. Jest da ga je pravio neki Hrvat muslimanske vjere ali on se osjeca 100% Hrvatom i gine za Hrvatsku drzavu. da ti nije krivo sto hahaha? vi bosnjaci ste povijesna izmisljotina i nacija vam je mlada od mog psa Rexa.
kakvo pasuljevo http://en.wikipedia.org/wiki/Darijo_Srna
darijo vuce korjene iz gorazda odakle mu je babo rodom
i naš Darijo Srna, kapetan Šahtara. - ma nisu prepisali...a-a
nas darijo srna?? e jest vam tezak posao ...
hahahaha naš Darijo Srna hahahahahahahah pa ne znate ni copy paste uraditi kako treba.... hehehe
ja nabroja 12 igrača a ne 17
kako kopiraju sa indexa bas su neofirni:) ne znam sto ne promjene ovaj sa-x u index.ba....lakse je
PREJAKI ste! Samo tako nastavite, jbo me svak sto citam ova sranja svaki dan!
Redovni sam čitalac vaeg portala...ali kada vidim ovakve gluposti..FUJ!! Pa bar pročitajte dok prepisujete sa hrvatskih portala!! Čuj \"naš Darijo Srna\"?!