Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne u bayern tako ti boga
Ja bih zelio da ide u Real Madrid, ako to nemoze onda u Barcelonu, ako to ne onda Manchester United, a ako to ne onda Chelsea ali ako i to ne onda Fc Bayern.
Olic je \"bolji\" od Dzeke, sto pokazuje i broj datih golova ne samo u ovoj nego i u prosloj godini! Olic nije toliko golova dao otkako je poceo igrati fudbal do dana danasnjeg!
Zvekane ne provaljuj se ziv bio volic nije ni sjena ovog fantasticnog momka :)
dzeko dajmnd otimajul li se za te otimaju valja vrece para odrijesiti za dijamanta uhhhhhhhhhhhh
Pored izvrsnog Olica tesko ce da se naigra u Bayernu. Oustalom mislim da lj bolje da ide u neku drugu ligu
e da li je neki milos ili nemanja, protiv kojih nemam nista, svaka im cast( extra igraci) sigurno bi sve bilo tacno i mozda malo koliko vrijede! a gosp. Džeko je igrao i protiv engleza i spanaca i zabijao i njima i to sa lakocom ! fudbalski strucnjaci su rekli za njega da je klasni napadac.
DZEKO 10/4 You are the best !!!! I raja sinoc ja supljak na standu kontam taraba tamam da krenem kad mi nakav divljak zamalo vrata ne iscupa : poderan umazan, oko usta nesto ko yogurt maica sa natpisom sipuuuuuuu po caku kad AKADEMIK kuka ko vlaski pas bio na blagoselenju pa kad se je zapilo redaljka ?!! E kontam se slino ofucana dederaga se odmakni jedno5 metara pa kad Sam ga spuco sa mojim okonjoom zaljepio se je ko govno na traficu!!!
a čuj ..ma jel moguce...na kraju ce zavrsiti u FK Pastir ... ma koji Đeko dajte
opet spekulacije o tome kolko ovaj garib vrijedi. mozete se vi nadati i da ce u Wolfsburgovu kasu otici i vise od 100 miliona eura ali ni vi ni ovaj krelac nemate nikakve koristi. shvatite maaymuni da pare idu klubu. al hajd, nek se raja malo raduje barem necemu kad im je stvarnost vec tako crna...u tamnom vilajetu.
Jos malo pa ce ga dzabe dati.
neeeee kod cigana neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
KLOC. gdje god da ode, zavrsit ce na klupi.
Pipi jeb*em staru u pakas.
E bas ste vise smjesni sa ovim tekstovima o Dzeki. Pa cinjenica je da ga niko nece, ne zato sto je los, vec zato sto je preskup. Pa zato menadzeri placaju kojekakve novinare u medijima da objavljuju clanke o takozvanim interesovanjima za Dzeku... De se malo uozbiljite....