Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BAYRO RAZNIO :)!
Ovaj mamlaz bi trebao nauciti da nije Đoviniko vec Đovinko, toliko o nasim sportskim komentatorima.
a real osvaja
bayern podero, zlatan *** mater barci
E i ja samo da Spahi jebem mater nepismenu. I Đoviniko se pridružuje!
Jeli zabari sta je bilo s tim giovincom, RIBERY JE ALLAH ZA NJEGA
Ccccc, bolja je grafika na Minecraft-u od slike koja je bila na TV-u. Platit ću vam pretplatu,ahaa!
BvB. Njemačko finale.
treba odrobijat sudiju, prvo opsajd a onda jebeni ribery ne dobija cist crveni, cak sta vise,ne svira ni faul, daleko da je juve sta napravio,sve svira njemcima a italijani nek se puse, mamu mu englesku,
užas od juventusa,a i Konte ko da je krenuo u peskaru a ne u Minhen
napokon da neko spusti ovaj juventus na zemlju. misle pobjede jedan celtic i prvi jedva u italiji koja nikada slabija nije bila (a ne bi ni bili da milan nije prodao pola ekipe na ljeto pa im trebalo 3 mjeseca da se uigraju) i neka su sila. nista novo, juventus je u europi uvijek bio .... ;)
lagano :D
Forza JUVE........
A koliko je onaj puta reko Đoviniko... Užas, užas..
Bajern jak ko NATO :)
Juve mogli ste proci grupnu fazu....prosli ste i taj Celtic (koji nije odavno vise sto je nekad bio) ali ste sada naisli na "INSTITUCIJU" tj. Njemacku Fabriku Dobro nam dosli,bolje vas nasli ;)
Akvarel rezolucija, umanjena slika, Đoviniko :O...hvala Bogu na Arenama.