Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji carevi ovi iz Minšena odmaraju glavne igrace i opet gaze haha
bez najboljih igrača riberija i mandžukića dominacija se nastavlja bravo bayern
U siječnju i veljači mogli ste sa mnom zaraditi 16 000 kuna. Prošlo je čak 21 od 29 listića. U ožujku je trenutni plus 3475 kuna. Moji ulozi nisu preveliki i i prihvatljivi su svima koji se ozbiljnije klade, a koeficijenti se kreću od 2,00 do 5,00. Ako se ozbiljno kladite i imate ambicije dobro zaraditi na kladionici, možda sam ja pravi izbor za vas. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim i savjetujem da takve blogere izbjegavate jer vam samo žele ukrasti novac. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Ne obećajem vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i sretno. WWW . PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
Bekenbauer je kralj
@Realno Jer mislis ko u super kupu i njemackom kupu?pa bolan idiote nisu nas dobili u ovoj sezoni
@Realno prvo: BVB ne može do finala drugo: vidimo ko koga čita na 20 bodova razlike poklopi se i ćuti....izgledat ćeš pametnije ;)
ako dodjete do finala BvB ce vam ocitati lekciju , mali ste vi bavarci :)
Wenger: "Liga prvaka nije Bundesliga" . . . Ribery nije Messi...Robben nije C.Ronaldo...Gomez nije Ibrahimovic...Schweinsteiger nije Effenberg...jednostavno ovaj Bayern nema lucidnost da bude prvak Evrope! Džaba ti stabilne finansije, džaba sistem, sve pada u vodu kad jedan potez, jedan šut, moment inspiracije odluče prvaka...sjetite se Drogbe prošle godine, Messija 2009, Zidana 2002, Solskjaera 1999...BvB prvak Evrope!
Zato ce hin Juventus razvalit...
Odmarao Bayern Lahma, Riberya, Mandzukica i opet dominirao i pobijedio. Onaj poraz iz lige prvaka protiv Arsenala nas je spustio na zemlju, sad ce Juventus ispastati aBd. MIA SAN MIA
juve pripremi se za karanje kad Billal dođe gotovi ste