Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jesu bili opleli po Salihamidzicu. Lik oso a oni nikad gori - „pojacanja“ nikakva a skupa
pa on je doveo ta antipojacanja
Salihamidzic je i shebo klun kad je doveo ovog panja Tuhela
Nema veze Bayern je velikan svjetskog nogometa,ovo je prolazna faza.11 godina vladaju Njemačkom moralo se i ovo desiti.Bayern k'o Bayern jedna velika nogometna sila,koja trenutno ima krizu rezultata.Izvući će se Bavarci iz svega ovoga i vratiti će se Bayern u onaj svoj stari sjaj.
Uredu. Hajd' nam sad reci zašto imaš toliku potrebu da sebe tješiš? Skoro pa da sam ubijeđen kako ti je izuzetno krivo što je Bayern ove sezone najveći sportski gubitnik u Njemačkoj upravo iz razloga jer su ovako podbacili. Bit će dobro ako ih ne zadesi Man. United i Barcelona scenario jer onda će im trebati nekoliko sezona da se vrate na vrh. Ima tu još i drugih pored ova dva za nabrojati.
Nema vise ni uzivanja gledati nogomet jer kad je veliki Bayern spao da namjesta utakmice onda zaist taj sport kao i kstale treba ukinuti zabraniti jer je izgubilo svaku draz a sve zbog pohlepe i kladionica
pa ima da ih Arsenal odere ko sansku kozu hahahahaha
Još se nisu iskoprcali iz blata koje su stvorili Kahn i Braco.
Najjače od svega je što nema ništa od Alonsa, a nema ni od Nagelsmanna sljedeće sezone, neki od igrača će da napuste ekipu. Ne vjerujem da će i sljedeca sezona biti bajna.
Hahhahahagahag ali Hary Kane 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Jbt, Bošnjo uspeo i Bayern da upropasti !!
joj jake tekme
Kladionica ;)
Kane effect haha
Milina ih je gledati ligu su osigrali 99% Kup uzimaju 99.99% i onda kad bi jos bilo finale Alonso Klopp
Top