Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa za te pare nebi ste dobili ni šehića binde jedne bavarske!
Bolje da kupe Dzeku i stave ga na Gol,bar nebi sjedio na klupi,radi nekog klupug trenera koji bi protiv Drine igrao sa jednim spicem ! :D
Samo budala moze platiti 25 miliona nesto sto za 12 mjeseci moze dobiti dzaba. Za jednu sezonu mogu za par miliona pozajmiti dobrog golmana i cekati Neuera, ili ostaviti Butta koji moze jos jednu sezonu braniti.
Bayern je nudio 20, a Schalke traži 25 miliona. Tako bar kažu na RTL-u...a valjda oni znaju... ;)
Neuer je straasno dobar golman,pogotovo ove sezone je pokazao mnogo,al mislim da je smijeesno pricati o 50 mil.,pa iskreno nije osvojio nista bitno u karijeri jos a neki ga vec smatraju boljim od Ikera...vise od 25 mil. nema smisla.
Franz je malo ostario ocigledno dajuci ovakve izjave a 14mil je sasvim dovoljno za mladog golmana eventualno max 18mil no ako iko zna poslovati onda je to fcbayern tako da ce oni njega sigurno dobiti a Neuer ionako zeli u bayern odbio je i manchester united... Neuer u Bayernu iduce god. 100% je moje misljenje
e vala i ti \"ap\" ode u buraniju !!
objektivno, lik vrijedi više od najskupljeg napadača