Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🤣🤣🤣, jel moguce da su ga zbog ovog otpustili, jel moguce da su ga tzv kolege prijavile zbog ovog, bolesno.
Hahahah nidje veze
ne moze prosjecni bosnjo i rvat i prosjecnja srbenda shvatit sta je tu rasisticko? svabo zna gdje je kikso prije 70 godina, gore prosjecna stoka pobrojana ne zna i zato nema napretka. bila neslana sala, ali na pogresnom mjestu i u pogresno vrijeme. on nece vise nikad, a ni njegova pokoljenja nesto slicno reci. prosjecni hoce, zato i jesu prosjecni i prosjecan im je trokut laktasi, vozuca i listica u kojem se i krecu i u kojem ce ostati.
neka mi neko objasni šta je ovdje rasizam? još malo pa crncima nećeš ni smjeti reći da su crnci
Poslije ovoga mrzim Bayern da mi je Braco Salihamidzic brat. Mrs u piczdu materinu debili
Pa to je vrijeme u Njemackoj odavno doslo
I njih dvojica odmah ko male pi**ke zaplakali direktoru kluba, jer se ovaj našalio i oni su se uvrijedili. Bravo. Svaka čast.