Tvrdnje menadžera Larsa Mrsokoa
0
Bayern nikada nije odustao od dovođenja Edina Džeke
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
heh eto ti moj edine imao si priliku u velikom bayernu da igras i da budes sad u ligi prvaka i u oba domaca takmicenja jos u igri za titulu a ti izabrao novopeceni sastav na silu gradjen ekipa bez \'duse\' ne zna se ko igra ko na klupi.. i sad ti je upitno mozes li uopste jos doci do bayerna.. ee ccc..
bolje ti je dzeko idi u klub gdje ces moci izraziti svoj talenat. ti dok cekas na klupi mamlaz ballotelli ispade bolji od tebe.
Lijep je Pape rekao za Mancinija: ok sto trazi sastav, ali da ga trazi cijelu godinu .. Dakle, Mancini out
Shaqiri se zove, i nije siptar, nego je Svicarac! City pokusava kupiti titulu, kao sto pokusava real madrid. Ne ide to tako, i nikad nece ici, pa makar imali Robbena, Riberya, Ronalda i messia zajedno u istoj ekipi. Velika je razlika izmedu Misimovica ili Salihamazdica i dzeke. Oni igraju srcem, a ne zbog para. To sto je Misimovic otisao iz Bayerna, kao i Salihamadzic, nije zbog para, nego zato sto su morali otici, zato sto ih je sam Bayern htio prodati. Za razliku od dzeke koji je sam otisao iz Wolfsburga. Imamo puno dobrih igraca u reprezentaciji, ko sto su Pjanic, Misimovic, Ibricic, Lulic, Ibisevic... Ali dzabe nam sve, kad jedan dzeko ne moze da zabije! Mogli smo mi fino igrati na SP u Juznoj Africi, da se dzeko malo potrudio ne fulit prazne golove.
to mu ti dudlo pa znas da je osunecen
Pa nije Bayern lud da dovodii igraca poput Gomeza koji ce garant kostati preko 15,20 miliona i sjediti na klupi. Bayern igra sa jednim spicem a onaj siptar Xhaviri ili kako se vec zove dolazi na ljeto. Prije da menadzer pokusava da digne cijenu i interes za Dzeku.
de okupirajte se vi sa zigicem, krasicem i ostalim bezveznjakovicima, a edinu dzeku mozete samo da podudlate dobro osunecenu ka.rinu, jel jasno vlasi, hajd sad brisite i ne skrabajte svasta
0:2 za sporting, neka je svaka im cast, e mancini jb li ti baloteli zenu.....Dzeko bi trebo odbiti uci u igru ako ga bude htio staviti za 15-20 minuta
Razmisljam glavom, a on igra zbog para. Govorio kako mu je bilo lijepo u Wolfsburgu, i kako ne misli ici iz Wolfsburga. Pojasni sto je otisao iz Wolfsburga, u Manchester City, gdje su mu ponudili Bog zna koliko para. Dzeko je jedan prosjecan igrac, ne ide mu ni u klubu, ni u reprezentaciji. Najbolje bi mu bilo da se vrati gdje je i bio, ili da ode u nekom nizom klubu. Mogao bi u Rusiji, imaju para Rusi dovoljeno.
ZA KLADIONIČARE!! Profit 13 750 kn BESPLATNO u 2 i pol mjeseca. U 3. mjesecu je plus od 2520 u 8 dana, to je sada i najvažniji ciklus jer ne igram sam, već svoje parove dijelim i s vama i zadatak mi je nastaviti dobro puniti svoj i vaš džep. TRENUTNA BANKA: 19 270 kn, STANJE LISTIĆA: 29/62, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram vrlo jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je uvijek isti, 500 kuna po listiću. Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u prolaznost listića. Godinama sam isprobavao razne načine u klađenju i konačno otkrio što mi najviše odgovara i zarađujem svaki mjesec pristojnu lovu. Lijep pozdrav i svratite na: WWW . KLITORISNJAK . BLOGER . HR
ako dzeko igra parama onda ti razmisljas straznjicom
Slobodno dzeko dodi u Bayernu. Treba nam neko zamjeniti Petersena, zato sto najvjerovatnije ide na posudbi u HSV-u da se razvije jos malo. :D Gomezu i Olicu moze samo grijati klupu. On nije ni Miske ni Brazzo da bi zasluzio igrati u Bavarskom klubu. Ko covijek je uvijek bio propalitet i sad je kao igrac. On je jedini igrac iz nase reprezentacije, koji NE ZASLUZUJE nositi dres Bayerna. Igra parama, nicem drugom!
Džeko da je iz Litvanije zvao bi se Klupčagonis evo opet na klupčagi hahahaha
Eeee to su pravi Srbi iz Srbije...oni se ne pikaju :P.
nikad nisam volio Man utd , al\' bi ih zavolio kad bi Dzeko iz inata preso kod njih
kako nemamo? pa,zar Srbin nije sinoć odveo Chelsea u četvrtfinale?zar Nemanja Vidić nije 2 puta biran u najbolji tim FIFA-e i jednom izabran za najboljeg igrača Premiershipa? kako liyeba brzo zaboravljaju..
i meni je vise sigurna opcija sa ona dva jada, mada kako god nece osvoiti nsita ove sezone