Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
p.s džaba se ova dijaspora loži, Dortmund će odbraniti titulu
Igraju za dva kola u Dortmundu pa nek se sami dogovore
u velikim utakmicama pobjedjuju velike ekipe tako da bayern pokazi se u dortmundu i uzeti ces titulu.. a plan je dortmundu kriza.. iduce sedmice na strani wolfsburg koji se bori za 5mj onda derby bayern onda derby u gelsenkirchen onda derby leverkusen ako ne pobjede sad vukove i bayern bar nerjeseno onda ce tesko uspjeti do titule.. mogu se samo nadati da bayern sto dalje prodje u LP jer je to dodatno opterecenje za bayern a zamislite 3x kruna nothings impossible hehe MIA SAN MIA FCB ! :)
Bayern uzima duplu krunu ladno
nije fcb za nas opasnost . mi imao bolju igru od njih. i oni nama dolaze . tako imamo jos uvijek +3 i bolju igru od njih uz ARMIJU nasih navijaca .mozemo do duole krune . HEJA HEJA HEJA HEJA bvb bvb bvb BOOOORUUUSSSSSSSSIIIIAAAAA
tako je momcii.stićemo taj prokleti dortmund...mir san die bayern vom rot weissem bayern der land das dem fussbal regiert !!