Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo Bavarci!
hahhaha, pobjedila Barca 2-0 a Inter igra finale, koji retosi... Ja navijam za Mourinha i Bayern, meni svejedno veceras... obojica su mi dragi :)
ti si puko brate nisi ti dobar nimalo....bayern osvaja LP
Prvo, da je inter izgubio 2-0 od Barce, nebi igrao finale. Ispravite to brzo! Drugo, nadam se da ce Stankovic istrcat u pocetnih 11, zasluzio je to! Trece, 4-4-2 je puno defanzivnija formacija od 4-3-3, ja ne znam o cemu Van Gaal prica. Predvidjam pobjedu Intera, jer ce Zanneti zatvoriti Robena isto kao sto je zatvorio i Messia. Olic je jedini spic koji moze postici go, dok je Muller bash u pravom smislu rijeci kloc. S druge strane opet 3 spica u odlicnoj formi + Snider koji sve to odlicno razigrava. Bojim se samo da sudije ne uniste finale, tako sto ce svirat penal za Bayern ili dati crveni Interu. Sjetimo se samo onog sramotnog penala protiv Valencije u finalu. Kako god, volio bih da Inter osvoji samo zato sto je talijanski tim, te da se isjednaci Italija sa Spanijom na vrhu sa po 11 osvojenih titula. Divno bilo gledati polufinala, a sada i finale bez \"strasnih\" prezaduzenih Engleza koji sigurno ostaju na svojih 10.