Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojkotujmo proizvode iz Srbije, Hrvatske i drugih zemalja. Kupujmo domaće, pojačajmo ekonomiju Bosne i Hercegovine. Kupujmo od domaćih firmi: Corn Flips Pilkom Memprom Bianca Biljana čajevi Tuzlanska So Dino kafu BRANCK-CAFFE Meggle Brajilović Sarajevski kiseljak Halidovu kafu Vlašićke i Travničke sireve Kladanjsku Mušku vodu Odjeću Alma-Ras trgovački lanac Bingo čija tri vlasnika su iz Bosne i Hercegovine . . . STOP \"Jani, stop mljekarama Slovenije Hrvatske i Srbije, stop Konzum Mercatoru, stop Bambi proizvodima, stop Nektar sokovima i ostalim nepotrebštinama!
vrh covjek koji je za 30 sekundi prosle godne izabran za najboljeg igraca, dva put u jednom sezoni i to ja mislim u razmaku od tri mjeseca uspije fulat penal....a poceo je pucat penale samo da bi stigo ronalda po broju golova....ocito je da mu se ne da ili ipak tu nije bilo cavija da mu namjesti...dobar dokaz da on ovisi oda cavija i inijeste je ovaj kad jednog nema na utakmici on ne zabija....hahaha...igracina nema sta.....u ostalo ko sto ovaj realista rece ronaldo je kompletan igrac on je cak u posljednjih nekoliko utakmica poceo da se vraca u odbranu i to da i tu radi veoma dobra poso...al ovi barcini navijaci su slijepi kod ociju...i opet im je sudac navuko pinto igro izvan sesnest rukom i nista samo zuti, bas me zanjima sta sad imaju da kazu na to..
I najboljim se desavaa...
A sto su standardi porasli. Vise puta vidim ovaj naslov i kontam katastrofa za Barcu, a onda vidim igrali nerijeseno protiv Valensije u gostima. Imaju uzvrat. Sta je tu lose?
A jestei vi skontali da je i on od krvi i mesa ? Da je i on ljudsko biće ? Da i njemu treba odmora ? Pa ne može svaku utakmicu, brilijirati, to ne može nijedan igrač na svijetu. Sinoć Xavi nije igrao, razlog ? Zato što mu je trebao odmor. Ako ste gledali utakmicu, vidjeli ste Puyola kako igra, on ima 30 i nesto godina, a svaku tekmu igra kao da mu je 18. http://www.youtube.com/watch?v=oHNDET5GcmM pogledajte ^^ Ronaldo jeste odličan igrač, ja to priznajem. Ali s razlogom je Messi evo vec tri godine najbolji igrac svijeta. JEDNOSTAVNO TREBA MU ODMOR ! AJDE VAS DA VIDIM DA IGRATE DVIJE TEKME U JEDNOJ SEDMICI, SAMO SJEDITE I KOMENTARISETE, IZADJITE MALO NAPOLJE, VJEZBAJTE !
MOJE STRUCNO MISLJENJE JE DA BARSA PRODAJE UTAKMICE prst gore ko se slaze sa mojim misljenjem
Da mesi igra u realu bio bi za realovce najbolji a ronaldo karina ;) Čovjek fuli penal i vi neš glumite ko da je fulio ne znam ni ja šta..... a ko je izbacio reala sad iz kupa kakve asistencije je dao abidalu i pedru ??? ronaldo granadi da 3 gola i on majstor ;) a mesi šta je radio prošle sezone u ligi prvaka ??? izbacio svaku ekipu sam :) Vidića i sad traže po terenu ne može sebi da dođe šta mu je radio čovjek. MESSI JE BOG !
malo je sebican.....
I najboljim se dešava, pa i ja sam neki dan fulo pa šta ću :)))))))
messi ima toliko kredita kada bi do kraja sezone fulao penale.nista strasno 15 trofeja koje su osvojili u 4 godine su velika cast i zahvala, pa nekad neide sta sad, to sto ronaldo donese u 3 godine kup kralja i pade pod autobus i pri tom zabivsi 30 golova iz penala to je igracina nema sta. rjesio ga se ferguson na vrijeme zabijao samo protiv vigana,vesthema itd
Upravu si, Ronaldo fula penale samo na Camp Nou ili u finalu Lige prvaka ;) Toliko o tome ko je mali igrač na velikim utakmicama.
Koji je Srbin odbranio penal Maradoni? Ako mislis na Ivkovica, on je hrvat. Sto ovi Srbi vole prisvajati ljude.
dobro to nego jesu manijaci i horde bili u medjugorju na pripremama svog voljenog kluba!brate red je ako si mogao u fojnicu na prijateljsku mozes i u medjugorje,cega se bojite?ili jesi ili nisi?
Ne pomaže ni sudija ni penal. Rak nije, ali spasa im nema, hehehe.
A kad vidim promasio odmah mislim ma pored gola,a nije nego mu je odbranio....Nego kakve veze imaju penali sa najboljim igracem svijeta?Odbranio mu pa sta.
i Najboljim se dasava.
NISTA..NEK PLATE RONALDU,ON NE FULA,AL ET MESI JE NAJBOLJI...HAHAHAHA NA STA JE FUDBAL SPAO..TVRDIM DA ZA DVIJE GODINE MESI NEĆE BITI SJENKA IGRAČA,PA ĆEMO GA ONDA POREDIT SA ZIDANOM,KROJFOM IL PELEOM..PODSJETIT ĆU DA JE ZIZU SA 35 GODINA IGRAO FINALE SVJETSKOG PRVENSTVA I TO ISKLJUČIVO SVOJIM MAESTRALNIM PARTIJAMA JE BIO TU...I TVRDIM JOŠ JEDNU STVAR DA ZIDANE NIJE MUSLIMAN U SVECA BI GA PRETVORILI..ZIDAN JE NAJBOLJI IKAD..