Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Privatan zivot ne umanjuje trag u njegovoj uspjesnoj karijeri, koju ne mozes ignorisatii i izbrisati njegov doprinos za uspjeh kluba. Trebali su ostaviti ime uz zvjezdicu, tj, naznaku da je krivicno procesuiran. Lik nije nimalo simpatican i za svaku osudu je to njegovo krivicno djelo, ali ne moze se lazirati istorija, ma kakva ona bila.
Kod nas bi bio u prvim redovima, ispred ostalih članova stranke.
Silovatelji su najgori soj primata i nek plati za svoje najnize porive
Ispravno, svaki silovatelj treba da bude izbrisan i kaznjen, za mene ne postoji razlika izmedju silovatelja, ubice, pedofila, nikakva legenda ne moze biti neko ko je u stanju uraditi takve gnusne stvari, ti sto ga smatras ipak legendom i branis njegove titule, prvo stavi svoju sestru, majku, cerku u polozaj ponizene osobe, pa ga probaj tad nazvati legendom i brojati mu trofeje
Ne kažem da je nevin. I djeluje ko nasilnik. Ali šta ako se slučajno pokaže, kao hiljadu puta do sada, da je sve bila farsa i želja neke fufice za slavom i novcem? Hoće li mu vratiti ime, novac i čast?
fakejake, kako kazu poslije j*banja nema kajanja. Imao je kuci suprugu...
Kako to odjednom vise nije legenda radi silovanja, je li mu silovanje brise sve golove i medalje, kako to funkcionise ?
Da, briše. Jer sport nisu samo golovi i medalje, nego i fair play, i ponašanje u i van terena. Sportisti trebaju biti uzor, a silovanje ne smije biti tolerisano da je ne znam ti ko u pitanju, pa ni ove 'legende'. Malu je zatvorsku kaznu dobio.
Poenta svega?
Djabe cojeka osudili