Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoce neko pregazit ove patuljke
@madrista, da se nisi zaigrao Managera, pa polupao lončiće... 27+2=29 27+1=28 29>28, znači Messi je trenutno vodeći strijelac...
@la brada :D jesi dobar ti?? sta 29 golova :D hahahha :D jes dobar ti? do ovog kola su bili izjednaceni :S i messi i ronaldo imali 27 s tim da ako budu na kraju imali isto golova, ronaldu se prepisuje gol protiv sociedada, kada je iz slobodnog udarca lopta pogodila pepea. oboica imaju .. ronaldo i messi imaju 28 golova.
pogodaka: 29 - Messi 28 - cr7 vamos barca, mes que un club!!!!
Veceras je ovo bilo klasicno cuvanje snage, A sto je odbrana bila izgubljena, rezultat je odsutnosti igraca koji su se cistili zutih kartona... Villa po obicaju, nema ga nigdje, a smeta svojom pojavom... Messi odlicna partija... Da nisam gledo utakmicu, po saxu bi se itekako zabrinuo!
slaba forma... neubjedljivo veceras, puno srece protiv shaktara, odbrana se gubi na momente, ville nema nigdje ://// bice gusto na bernabeu...