Progutat će ponos za novac
0
Barcelona spremna prihvatiti sponzora na dresu
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cudi me kako su izdrzali 110 godina pored ovakvog trzista ...
nasao se ko ce reci...madrid koji vise lici na slikovnicu nego na dres, od svih sponzora...
djelomicno netacno - na nekim utakmicama Brca ima logo Herbalife na lijevom rukavu
Sad će samo biti \"klub\". ha-ha-ha. Navijam za RM. Ne mora značit da mrzim barcu, ali fkt preko ovog unicf prekrivaju sve. Sudije im poklone 2 finala LP. Protiv čelzija je ono bilo, mislim OČITA namještaljka. Ma necu da bezveze pišem. Radje ne bi nikad osvojili ništa, nego da nam sudije donose pehare. Hala Madrid!
Pravo je cudo kako je ta Barcelona u zadnjih 4-5 godina dobila mnogo novih navijaca (znam da ih ima i ovdje) Nista to ne bi bilo cudno da to nisu navijaci koji su nekada navijali za : Milan, Real, Bayern, Juventus ManU.... (zavisno od era dominacije ovih klubova) Nemam nista protiv Barcelone, niti pratim fudbal bog zna koliko ali takvi ljudi su JADNIIIIICIII.....
Tačno je to, ali kada pišeš na jednom jeziku, onda je cijeli teks na tom jeziku. A ako mješaš 2 ili 3 jezika, to se smatra greškom.
Čuj \"od osnutka\". Molim vas, pišite na bosanskom jeziku. \"Od osnivanja\". ...................................................... Medijska sloboda koja je zagarantirana i Ustavom Bosne i Hercegovine dozvoljava uporabu bosanskog, srpskog i HRVATSKOG jezika kao tri službena jezika u BiH. Čemu takva \"netolerancija\"???
sto ne bi oni kad mogu svi.. kao npr. su.gavi petarda-real.
Barca je i bez sponzora najbolji klub na svijetu.. Ne trebaju im šeici, ne trebaju sponzori, oni su svijet za sebe.. Jedini klub koji je stavio na dres ime humanitarne organizacije.. SVAKA ČAST..
Čuj \"od osnutka\". Molim vas, pišite na bosanskom jeziku. \"Od osnivanja\".
Bilo je prije nekolko mjeseci... ista tema, i objavljeno je i koji su najskuplji \"sponzori\" uopste u svijetu fudbala, uostalom medjedi imate google, ali vidim da se lakse pitat nego zagooglat. Pa evo za papke: http://www.football-marketing.com/2010/10/14/the-top-10-football-sponsorship-newcomers/ Znaci Barseloninih 25 miliona po godini bi bio najveci ugovor u fudbalu svih vremena tog tipa.
ja sam vođa juga, imam krezave zube, dilam gudru i tučem djecu koja me ne sluša na južnoj tribini!
ko o cemu,pitari o gasenju ;))) vi se bas zadeverali,nece vas ugasiti,jos ste vi drzavni klub,sta se bojite cccc u najgorem slucaju ce vam biti trener braco-gumena glava i igracete kantonalnu ligu muhahahahahaha
PROGUTATI PONOS NEGO STA
Evo trazim i ja sponzora, koji ce stavit svoj logo na moj kisobran, jer meni glooOva vise ne kisne.
\'od osnutka\'??!!! Kakva je to rec osnutak? PO k enjam vam se u \'jezik\'.
hmm bas nesto zvuci ko malo para 25 mil..da sponzor stavi ime na prednju stranu,ipak je to barca..da mi je znat kako ostali klubovi \"naplacuju\"..