Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dosta 1-0,3 boda su bilo 1-0 ili 5-0....
Ma objektivno, Barsa jest prejaka ali i Madrid je masina. Bice gusta sezona, ne vidim ko osim njih moze uzet ikakav trofej.
Glupane da bi dao go lopta mora biti u tvom posjedu!
ma kakvi i real i barca levante osvaja ligu a barca je odigrala bas ono ciganski jos i sudije pomogle kao i uvijek.
Vrhunac idiotizma novinara sarajevo-x.a je upravo ovaj tekst. Ili je ovo pisao cisti madridista. Pa Barça je kontrolisala cijelu utakmicu, igrala je koliko je dovoljno, uspjela odmoriti neke kljucne igrace. Granada nije zaprijetila golu V.V. i po vama je to na jedvite jade. Pa domaci navijaci su na kraju zvizdali sto im Barça nije uvalila 5 komada da nisu dzabe kartu platili, a Barça strpala 3 boda u dzep.
@smijesna barcelona nece ljudi da se izivljavaju na drugoligasu, petice cuvaju za real.. drago mi je sto ih svi otpisujete nakon kiksa ;) bit ce sladje uzivat u ostatku sezone sa vasim ocekivanjima da real uzme sve, kad ono.. bude P R C!
barselona mrljaona
samo da pozdravim ove napacene i jadne realove navijace koji se potajno javljaju,jos dugo ce vam Barca biti nocna mora i jos dugo ce te joj u *upak gledat na tabeli,boli boli istina a to da ste kite obicne,era je katalonaca htjeli priznati ili ne,svako zna ko je bolji,vamos Barca!!!
cuj teskom mukom hahah....bolji bi bio naslov da se barsa kurcila citavu utakmicu i da je uradila minimalno da pobjedi. najobicniji trening od utakmice, da sam platio pare da ih gledam ja bi trazio pare nazad!
\'NabijaMO vam komplekse\'.. Ocito neki imaju poremecaj neki vrednovanja i posjedovanja :)
Gledao sam utakmicu i stvarno ova igra Farse ide naživce,dodaju se 10-ak min. pa onda šutaju,u 90 min. nisu imali 10 šuteva na gol Granade....
Ovaj tekst garant neki šaner sa Čaršije pisao.
Ta se prepucavate, svakako će sutra Levante opet na vrh tabele, igraju kući protiv sociedada.
ajde idite gledajte svoj klub real itd, nabijamo vam komplekse ocito ... 3 boda su 3 boda ... BARCA
Joj glupog naslova ! :)
NE RISE TAKO TI BOGA
BARSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BARSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BARSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BARSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA