Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najpametniji potez, tako je Rukfaš. Upropastio je igru Barce u potpunosti. Kud Vilju ne kupiše odmah, a ne njega...NEK TI BOG SUDI!:D
Igru koji prikazao u Barci i Interu ne moze se porediti, Interu je dosta valjao ali Barcu je unistio i nadam se da ce ga ove godine prodati, bolje im je uzeti i 30 miliona nego imati manjka igraca cijelu sezonu. On jedno mora da svati nakon ovakve prikazene igre u Barci, daj boze i da zaigra u nekom sredenjem klubu od ovih jacih liga.
Bitno je da vi madriđani trenutno mozete k.r.u svirati!!!!!hahahahahh
Nema mjesta za Ibrahimovica u Arsenalu pored Bendtnera!
JA KATALONSKIH PICOKA STA OD IBRE UCINISE.. ZAVRSICE U NIZERAZREDNOM VRATNIKU
SUPER gay PARTY.
hahaha barca izgleda ne voli \"tople\"
Sta je bilo, prvo je bilo Ibro car, legenda, a sad su-pak, da to nije zbog one sporne fotke sa Pique-om? Providni ste;-)
trba li su ga ranije otjerati pa bi igrali u ligi prvaka
prno si u cabar,Ibro!
Najpametniji mogući potez La Porte