Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono nikad nije bio penal, čist ofsajd!
fArsa
Šta reći Leo Messi u ovoj utakmici se vidjelo da Neimar nikad neće biti na njegovom nivou
trio messi neymar Suarez je najbolji napad u istoriji fudbala prosle godine su osvojili sve osvojice i ove
gledaj ti te ruke :D
Ovo je nesto slicno kao Real - Rajo kada su igraci Raja dobili 2 crvena
ni priblizno! real je igrao kod kuce a rayo je zabio u 10. i 12. minuti. sudija nije znao sta ce pa je, da bi pomogao realu, minutu nakon drugog gola dao rayu prvi a nedugo zatim i drug crveni. tad je real divljački navalio i uvalio 10 komada (ko prave pizde). dok real protiv ekipa sa 9 igrača još jace navali barca ubaci u nižu brzinu
@nalix Utrpala bi i Barca da su u krizi pa da se malo trznu, to je i Real pokusao ali nije to sad bitno. A je l' po tebi ovo sudjenje bilo cisto?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajde posto ovo nije nikakva novost, moze li mi neko objasniti sta se desava na relaciji/koaliciji OBN- Klix?
STO RELACIJA OBN-KLIX?? STA JE TO BILO NISAM U TOKU
@tatica U posljednjih 7 dana vise Dajanu objavili nego crne hronike sve skupa. Ma pogledaj na Klixu posljednje kolumne. Promo i ti fazoni..