Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zahtjev barcelone je sasvim razumljiv jer je ovo vjerovatno jedini gostujuci stadion na kojem pobjedjuju redovno koliko god u losoj formi bili...
kako će se pojest u madridu kad kapiten puyol digne trofej u sred bernabea.
DA SAM FLORENTINO SA OSMJEHOM BI IM DOZVOLIO DA IGRAJU JER NE TREBA BITI KAO ONI HINJAV A PRODAVAT SE KAO SVETAC..OVO JE SPORT A NE ŽELJA ZA TLAČENJEM LJUDI KOJI NISU TVOJI ISTOMIŠLJENICI KAO U SLUČAJU BARCE 2004..ALI BI ISTO TAKO DOKAZAO DA REAL APSOLUTNO NIKAKO NIJE ZADRT I NEMA SEPARATISTIČKE KONTOVE I NE DOJI NAROD BOLESNIM ODLUKAMA...TO JE VELIKI STADION I AKO BI TO BARCELONI PREDSTAVLJALO ZADOVOLJSTVO ŠTO JE VEĆ BOLESNO I JADNO,TREBA IM DOZVOLIT DA HRANE SVOJU BOLESNU DUŠU A TO BI IM PO MENI BIO VELIKI MINUS U ZEMLJAMA KOJE SU TAKO BOLESNE STRASTI PREVAZIŠLE,VJEROVATNO I TO U NAŠOJ REGIJI NEŠTO ZNAČILO,UOSTALOM MADRID BI DOSTA ZARADIO..
Vi ste svjesni da to Real mora prihvatiti da bi se ostvarilo, zar ne? Tako da o tom dizanju trofeja na Santiagu mozete samo mastati.
Ma to samo separatisti kontaju da ce Madridistima biti vuna, igrajte gdje ocete. A nama ce biti lijepo gledati kako Atl Bilbao rasprsuje vase snove o trofeju.
Pricas smece
Pa ako je finale kupa Kralja i treba da se igra u Madridu, a ne negdje drugo. To sto ste vi navijaci Hale reala zadojeni seljaci, pa je vama problem to objasniti, i to je vec druga stvar. To sto spominjete 2004tu godinu, vjerovatno da se igralo finale kupa Katalonije, niko ne bi ima nista protiv da ga real i Zaragoza odigraju na Nou Camp-u.
2004. godine Real Madrid je igrao finale kupa protiv Real Zaragoze. Oba tima su podnijela zahtjev da se finale igra u Barceloni na stadionu Camp Nou, ali je Barcelona ODBILA i rekla kako nema šanse da Madrid igra finale na njihovom stadionu.
2004. godine Real Madrid je igrao finale kupa Kralja protiv Real Zaragoze. Oba tima su podnijela zahtjev da se finale igra u Barceloni na stadionu Camp Nou, ali je Barcelona ODBILA i rekla kako nema šanse da Madrid igra finale na njihovom stadionu!
kako ovdje jedan iskompleksirani navijac barcelone puca minuse na ove komentare pa to je smijesno. prvo stoji 5-1 kad odjednom 5-13 i sakri komentar. tako i ostale komentare. pa jado jadni izadji malo napolje ispolji svoj bijes na ovom snijegu, budi od koristi
ronaldo kristina p.e.d.e.r.c.i.n.a ne moze lik ni da skupi noge, hoda ko kauboj, koliko ga nake crnje taslace, paksu mu ko rora golfa dvojke nakog sandze.
2004. godine Real Madrid je igrao finale kupa protiv Real Zaragoze. Oba tima su podnijela zahtjev da se finale igra u Barceloni na stadionu Camp Nou, ali je Barcelona ODBILA i rekla kako nema šanse da Madrid igra finale na njihovom stadionu!
kako kaze Guti zasto oni nisu dali da se finale izmedju Reala i Zaragoze odrzi u Barceloni 2004.?
china away