Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stalno ovaj platni far play...bice da u ostalim ekipama igraju besplatno..bice da su Hazard i Bale igrali iz ljubavi...oderali guzove Realu
Kupili ga jer se dobro gradi, ha ja
Cuj Barca Messija morala PRODATI. Oj novinara, necu dalje ni citat, mogu mislit sta sve tek piše u nastavku.
Koliko nisko je ovaj klub spao Da bog da se ugasili
Kakve su ovo nebuloze, jel ovo djeca od 12 godina pišu na Klixu. Pa nije Messi prodan iz Barcelone, otišao je besplatno degeni jedni.
Yebu barcelonu ko kako stigne
Ganjanje sa Realom zadnjih 15 tak godina doveli su ih na rub bankrota.
Real iz Madrida u koji investira novac čitava Španija. Ne treba zaboraviti da je na čelu Španije aristokratija tj. kralj čija je strast i razonoda Real iz Madrida. Angela Merkel je nekad na to davno i ukazala.