Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zna se koji je najbolji tim na planeti,i pokazalo se!!!!
Barca je UVJEK bila bolja hahahahahha
Barca dream team trenutno ne postoji odbrana koja moze zaustavit henriya messija i eta real je sa dva komada dobro proso
VISCA visca visca el Barca, Slomili smo ih konacno,,, Kukaju fukare da nisu imali igraca i to, umjesto da su udarali sve redom, trebali su malterisat zid oko sesnaesterca, bolje bi im bilo... i da NEKA NEKO KONACNO UCINI DOBRO DJELO I UKINE KOMENTATORA KENANA LIPU, neka bude urednik, nesto, predsjednik BiH, samo neka nam vise ne unistava utakmice.
mes que un club
MA barsa je najbolji tim u evropi !!! Uvijek bila i ostat ce vise od kluba!!!!!