Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Frajer malo glup.
Ko ga jebe. Tetovaze su demode.
...malo više....ne zna ni on šta hoće 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ovaj plakatić je napravio neki debil koji je u rangu ovim "nasim" debilima iz bhf-a koji ga vrijedjaju i saljumu mu debilne poruke pute fb-a
d
j
A kad Ibrahimović kaže kako je njemu Bosna u srcu, to je super, iako je on zapravo Bog Švedske. Ogi nek tetovira šta hoće, i nek slavi šta hoće, ali ko se rodi ovdje, nek igra za BiH - to je najbitnije. Glupi su mediji što ovo potenciraju kao priču i glupi su Bošnjaci koji u ovome vide neku izdaju. Ba, frajer igra u Turskoj, garant se dole pravi i da posti.
debili se tetoviraju.
ovaj nece smijeti ni u Federaciju ni u RS
Sam je kriv, ulizuje se jednim pa drugim umjesto da bude svoj. To sam sto sam i gotovo. Dobro jutro, kako ti, sto ima ...?
dobro jutro, evo ide.....kako si ti? sta ima novo?
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
nije momak kriv. krivi su oni koji su ga "otkucali" :P
Ja stoke majko mila. Pustite ba momka nek radi šta hoće, pa njegov izbor. Pa svoje tijelo ima pravo da oboji u šta god on hoće. A i ovi Fanatikosi su mi velike patriote, al se drže zapada, niko se kući ne vraća.
Ovi sto se zapada drze i ne vracaju kuci, drze BiH na zivotu. Sa 45% nezaposlenih BiH bi davno skapala da u nju dijaspora godinama ne ubrizgava cisti kes. 40% BDP-a BiH, poklanja joj DIJASPORA.
Dzaba vi lupate po crvenom, to su cinjenice.
ko jos tetovira sahat...
Sad ce nase bosnje da ga prihvate, samo nek je kontra komsijama. Isto bi bilo da je obratna situacija :)
Ostavite covjeka na Miru Drkadzije
Ko je drkadzija, naj koji je bez srama i pameti istetovirao genocidnu tvorevinu ili oni koji mu to zamjeraju? Igra li on za BiH ii za RS? Sto nije istetovirao granice BiH?
hahha sad ga ne gotive ni ovi njegove...s*** se mali....pa to je samo tetovaza a on je samo nogometas i nije messi...
@trojke sa drine ...dzenaza ti moze na biciklo stat koliko te ljudi vole..jeo bivolov otpad u samoci dabogda :)
Debilni plakati u rangu onih komentara koji se od strane BHF ostavljaju po društvenim mrežama.
A što se tiče tetovaže ona je debilna kao i one koje se i dan danas mogu vidjeti na rukama naših starih: JNA 78, JNA 84, JNA Kraljevo 86.........
Plitke pameti.!.
sta jedna tetovza uradi... i to najvise prasine dizu oni koji su citav rat hladili svoja(da ne kazem sta) po evropi..ili nisu bili ni rodjeni za rata..tj i ne znaju sta je rat...i sad vi taki treba jos da odredjujete ko ce da igra za reprezentaciju a ko ne..pitamlo li se mi sta koji smo rat proveli u bosni i hercegovini,koji i dan danas zivimo ovde..pa kad ste tolike patriote i toliko volite ovu zemlju sta radite van nje.....najlakse je lajati iz ..austrije..njemacke..svicarske..danske ..i da ne nabrajam dalje...sta god da je istetoviro..taj isti vranjes je dao koliko toliko ovoj napacenoj drzavi koja se zove bosna i hercegovina..vi isti koji ga sad crnite radi tetovaze(a ljudski je i grijesiti i prastati) sta ste vi dali za ovu zemlju?! Sta ?!!