Nogomet
0

Balotelli srušio kameru Berlusconijeve TV kuće

Totalsport
Mario Balotelli (Foto: Arhiv/AFP)
Mario Balotelli (Foto: Arhiv/AFP)
Dugo je vremena talijanski nogometaš Mario Balotelli punio naslovnice zbog svojih odličnih igara, međutim ove se nedjelje u Napulju vratio starim navikama.

Reprezentacija Italije doputovala je u Napulj (iz Firence) vozom, a na željezničkoj stanici ju je dočekala "horda" navijača, ali i novinara. Dok se reprezentacija probijala kroz gužvu nešto je ili netko toliko iziritirao napadača Milana da je srušio televizijsku kameru na tlo i pokušao je "dokrajčiti". Da stvar bude gora, riječ je o televizijskoj kameri ekipe sa Sport Mediaseta, televizijske kuće čiji je vlasnik predsjednik Milana Silvio Berlusconi.

Recimo ni da jutro nije započelo najbolje za Balotellija kada je na društvenoj mreži Twitteru ugledao "tvit" Gazzette dello Sport: "Balotelli je bolestan, ali doći će u Napulj kao simbol u borbi protiv Camorre (tamošnje mafije)".

"To ste napisali?! Ja dolazim u Napulj zbog nogometa koji bi svi trebali igrati, ako ga vole. Uostalom, igra reprezentacija, čiji sam član i zato dolazim", odgovorio je svojim "tvitom" Balotelli.

Italija će u utorak dočekati Armeniju u posljednjoj utakmici kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazil iduće godine. Susret nema rezultatsku težinu, s obzirom da je Italija već osigurala nastup.