Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sad bi ova nepismena budala trebala biti nekome uzor. Da se rodio u doba kada je nauka i znanje bili na cijeni umro bi od gladi,a roditelji bi strasili djecu da ce se u zivotu patiti kao dodicna budala.
pa nema veze i taxi zaradio dobro i njemu a dobro i baloteliju...
A da je možda sjeo na avion pa ko gospodin za pola sata odletio?!
@Iska Ja kako bi ti volio biti majmun njegove podvrste. Sta ces kad vi sa crvenim guzicama ne umijete sutati loptu.
U UK, a specijalno ovdje u Londonu, GPS vise smeta nego sto pomaze, a sveradi stotine i stotine jednodnevnih devijacija zbog radova na putevima. Za Balotelija nisam ni sanjao da je toliko inteligentan da bi se sjetio da plati taksistu kao vodica.
ma Balotelli najjacii siii!!!
PRIMAT
Da Balo ne radi ove gluposti o njemu se nebi nikada ni culo :)
seljacina mrtva
ovakve su kod nas nekada drzali u jednoj finoj ustanovi pod imenom dr. nedo zec
ovaj glupko ce ostati bz dinara kad prestane igrati fudbal...100%
Budala za uramit\'. :)
Malo se sada vasis, ali hajde. 6-Speed Shiftable Automatic transmission
@okamenjeni Ovaj njegov auto kao i svaki sportaš nema automatski menjač. Brzine se menjaju na volanu ptitiskom na taster i pitanje je bilo u tom kontekstu. Automatic je za sirotinju...srednju klasu.
Baloteli je jedini majmun koji zarađuje milione godišnje.
Kralj! Ne druzim se ja dzaba s ovim urnebesnim likom. GPpipi je za sirotinnju. Sta ce mu kompjuter signalizirat gdje da idekad moze ziv covjek. Kako ste otudjeni, ccc
@Srbin jesli li ti cuo za automatik. Samo klosari moraju mijenjati brzine na autu!