"Postao je nepodnošljiv"
12
Balotelli neće nastupiti do kraja sezone
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aha... haj ne šupljiraj žabaru isto ko što Tevez nije zaigrao ...
Why Always Me?
braco, ne sikirajte se meni ovo ide u prilog k l o c ////// vozdrica
Super Mario senk ju veri mac... Sorry, Mario, but your princess (read title) is in another castle... In the casle of another Manchester club, means United, hahahaha. City je ipak City, mala ekipa iz Engleske, sa malim brojem titula... Samo mi je zao naseg Dzeke...
I to na Uskrs katolik Balotelli dobije crveni karton. Pa Mancini dzaba si isao kod Gospe u Medjugorje, Gospa vise voli zemljaka Edina Dzeku ahahahahahah Mrs u Italiju i vodi to kopile za sobom, ti si ga uostalom i doveo iz Intera.
Oooooooooooh Balotelli He\'s a striker Hes good at darts Sets fire to his gaff Shooting rockets from his bath He dosent give a fuck Cause he does it for a laugh Long live Baloteli
Najbolje da se sad zovevo BALOTELI-X.com
Jednačenje suglasnika po zvučnosti Zbog teškog izgovora suglasničkih grupa u kojima stoje, jedan pored drugog, dva suglasnika različita po zvučnosti, vrši se jednačenje suglasnika po zvučnosti. U toj glasovnoj promjeni uvijek drugi glas utiče na prvi; ako je na drugom mjetu zvučni, a na prvom bezvučni tada bezvučni prelazi u svoj zvučni parnjak /svatba – svadba, topdžija – tobdžija/ i obrnuto – ako je na drugom mjestu bezvučni, onda prvi, zvučni prelazi u svoj bezvučni parnjak / pregradak – pregratka, poredak – poretka/.
@jakako Kaze se tobdzije, a ne topdzije. Ako niso zavrsio osnovnu, bolje cuti, nego da lupas gluposti.
MA KOOOOOO??? DE BA MANCUNI NE SERENDAJ !!! ETO BALE ČIM ODRADI KAZNU \"FA\" ZBOG CRVENOG KARTONA !! ŽIVI BILI - PA VIDJELI !!! ;))))
kad je dzonom usao u igraca kijevskog dinama prosle godine u europaligi i kad je ostavio ekipu na cjedilu i zbog njega su ispali iz takmicenja...rekli su isto! pa ga nagradise da bude starter cijelu narednu sezonu do juce!
\"Tobdžije\" ...moj Boze ko sve zavrsava fakultete danas
SLAB SI TI SELEKTOR MANCINI!!! TO TI POKUSAVAS SEBI GUZICU DA SPASIS PA SAD KOBAJAGI ON TI KRIV. ON JE TAKAV KAKAV JESTE A TI HOCES DA BUDES ONO STO NISI.
hahahahahahahahahahahahahahahahaha... gaji simpatije prema mladom igraču... da li se njih dvojica natezu..? prst gore da, prst dole ne....
Ma samo ako mu se ukaze prilika za osvajanje Premijer Lige,vratice on njega odmah da je slucajno nebih osvojio,jer svako zna da sa Balotelijem u napadu mozes samo osvojiti par crveni kartona.
steta. ko ce sad glumit majmuna
Dzeko ti nisi ni prvi ..niti drugi .. a bogaminiti treci ..ti si GLUP ako ostanes u Engleskoj.. a onakva Bundes te zove ! nemoj mislit da ce ti u Realu biti bolje..