Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Real Madrid je osvojio ligu samiona, Portugal je prvak Europe tu je sve jasno kao dan.
Zašto onda Ronaldo dobi zlatnu loptu 2013 godine kada sa Realom nije osvojio ništa, a Messi i Ribery osvojili sve? Tada su trofeji bili nebitni,a sada bi trebali biti bitni ? :D
A to što nema Suareza i Messija dovoljno govori kakav Real ima uticaj na UEFA-u. Fuj!
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ronaldo mete konkurenciju brezovacom
Ronaldo je apsolutno zaslužio da to osvoji. Istina njegov Real je osvojio Ligu prvaka, a da nije igrao niti sa jednim prvakom pa mu je samim time najveći uspjeh što je dao 3 gola velikom klubu kao što je Wolfsburg, istom onom timu kojem je Lewandovski u 9 minuta dao 5 golova. Istina je da je Ronaldo i u finalu protiv Atletica bio izrazito slab, ali je ipak zabio iz penala i to peti penal. Doduše i četri su prije njega, ali tko pamti kako se oni zovu. Još je veća zasluga za Portugal na EP.
Još je veća zasluga za Portugal na EP. Istina, cijelo prvenstvo je bio uglavnom loš, ali zato je u finalu izašao već nakon dvadesetak minuta i omogućio rezervi da postigne pobjedonosni gol.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma messi ce opet osvojit
Bira se najbolji igrac, tako da je najbolji pokazatelj kako je tim igrao kada je taj igrac u igri i kada nije, pa pogledajte malo samo sta pisete.
Lik1: Ronaldo je najbolji, on je zasluzio da osvoji, Messi i ostali nisu nista uradili. Lik2: Griezmann je najbolji, momak dere ove sezone. Lik3: Bale je ove sezone svoju reprezentaciju vodio do polufinala. On ce osvojiti. Lik1 je ove sezone pogledao finale LP, finale EURA, i dvije utakmice RM. Lik2 je pogledao neke match highlights sa EURA. Lik3 je puko'.
koja glupost........nije bitno sto nema Messija,nego glupo je svake godine........pa jel se bira igrac godine ili ekipa,ako je Suarez postigao golova koliko je postigao a Griezman i Bale zajedno nisu toliko,koja je onda logika da njega nema tu,cuj Bale osvojio hahahha......pa osvojio je i Kross iBenzema hahahah,sta je Griezman osvojio......znaci glupo je birati igraca a gledati sta mu je klub osvojio iako on i nije nesto uradio u klubu hahahaha,svugdje politika j.....mater,ja konto samo kod nas
Ronaldoo...Veliki covjek i prijatelj islamskog svijeta!
Griezmann je zasluzio...momak je👍🏻👍🏻👍🏻
osvojiće crnac
suarez je trebao biti u top 3, ima vise golova i asistencija nego bale i grizman zajedno...
U barsi bi i dzeko imo dosta golova!
Ronaldo bez konkurencije ove sezone.
mariijuana@ Bgt jesi to i ti tuzan?
Ne volim Messija al je smijesno da je Grizman ispred njega...realno stanje fudbala je Ronaldo i Messi pa prazan prostor i onda idu ostali...
GARETH BALE U TOP 1!!!
Griezmann je opasan!
najbolji je Manđo :)))))