Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadamo se iskreno pobjedi,kao i uvijek.Samo,zaista Grcka nije lak protivnik.Bez obzira na koncepciju njihove igre,bit ce veoma neugodni, pozrtvovani i trcat ce puno vise.Da nasi budu barem trcali bezrezervno i vrijedno,ne sumnjam u pobjedu. Imamo znanje,kvalitet,dobre pojedince,samo poraditi na motivaciji,igrati srcem i ne pimplati na sredini bez ideje i kreativnosti.U napad,pa sta Bog da.Protiv Belgije su se prepali i nisu pokazali ni djelic igre koju znaju i mogu.
Nadamo se svi dobrom rezultatu, ali Grčka igra ružan i pretaktičan nogomet. Teško je reći što će biti na kraju.
Mi bi bili presretni da igramo ružan nogomet a da osvajamo bodove.
Ovaj LOPOV i njemu slicni iz NS BiH, misle da su nam zamazali oci odlaskom na SP pa da smo toliko glupi da vjerujemo da se stanje u NS popravilo... I dalje su ostali isti problemi i lopovluk...I daje kabadahije tipa smetljara Spahe sebi sastavljaju ekipu, i dalje se preko marionete selektora guraju antitalenti tipa Jajala, Tine i sl. da se prodaju da bi se rastalile pare od transfera, i dalje se kradu pare namijenjene za sportsku infrastrukturu...
NSBIH NAPOLJE, MESA NAPOLJE, SMETLJAR NAPOLJE, JAJALO I OSTALI ANTITALENTI NAPOLJE ...
@Shahbaz ne seri eto ti znas koje ko i kakav sjedis za kompom i seruckas.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)