Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze ovo je ozbiljan klub osnovan 2007. hahhahahahahaa
Kad predjes u Inter kao amidzin Maradona javi se,ili bar u Bazel :) Gori od Sline Svena nije sigurno.
je li ovaj kenja
jos jedan kurrac palac od sportiste
ha ha ha pa ko vam plaća da ovog ublehaša stavljte na naslovnu??? pa ovaj nema mjesta ni u zelji a kamoli u sarajevu !!!!!
@zanjat najveci UBLEHAS si ti UHLJUPE, a imas osigurano mjesto u Centru za MENTALNO zdravlje Kantona SA ;)) Prvo se pitaj kako ces ozicat 2 KM za kafu sutra (a dorucak mozes samo sanjat)
E moj glupane isfrustrirani!!! hvala bogu imam i više nego što mi treba, a ti idote izgleda moraš razmišljati o tome pa tako i pišeš
bolje prvi u selu nego zadnji u gradu...
zovi ga