Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je to skupina klosara, da im nije brata iz Hercegovine, bili bi gore prkno od Hajduka.
Fudbal najgluplji sport
hahaa sve rade protiv mamica a da im nije njega ne bi bili ni blizu ovog gdje su sad
Volim te mama Ali ne kao Dinama 👀
Navijaci Tudjmanove Croatie Zagreb bas su smijesni. Kao fol oni bojkotuju Mamica, eto on lopov ovakav onakav, a kad Croatia Zagreb igra u Ligi prvaka protiv Real Madrida ili Manchester Cityja dodje citav Zagreb prodaju vise karata nego ima sjedecih mjesta, da gledaju. Gdje je tu bojkot u Ligi prvaka, ako vam Real dodje a vi ste protiv Mamica koji su vam Croatiju Zagreb doveli u Ligu prvaka
@Fundament pati i kaki duvanđijo😉
Licemjeri bojkotuju klub kad igra protiv Nk Varazdina a kad dodje Real Madrid pun stadion. Kakvi klocevi licemjerni. Dobro vas je Tudjman tukao kad ste donosili zabranjeni grb Dinama jer je to Croatia Zagreb.
Goni vlaje.
sve lopovi
Bad Green Boys Bakir i Fadil
@SyntaxError HHAHAHAHAAH feat Sarajlić :D
@SyntaxError rece Red Devil Communist piece a shit bot of Pedja Kojovic, Nermin Niksic, Damir Masic and Damir Niksic