Sastanak na Maksimiru
9

Bad Blue Boysi dali Mamiću ultimatum, on odbio i otišao na trening Dinama

N. K.
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Prvi Dinamov operativac Krešimir Antolić otkrio je šta se dešavalo na sastanku trenera nogometaša zagrebačkog kluba Zorana Mamića i predstavnika navijačke grupe Bad Bluy Boysa.

"Navijači su od Mamića tražili da u roku od sat vremena ode iz Dinama, ali on je to odbio i otišao voditi trening prve ekipe", rekao je Antonić, a prenio Index.hr.

Oko 200 Bad Blue Boysa jučer je protestovalo ispred kluba jer na klupi Dinama ne žele Mamića, koji je nepravomoćno osuđen i optužen da je klub oštetio za 316 miliona kuna. Osim toga, Zoran Mamić je nepravosnažno osuđen na četiri godine i 11 mjeseci zatvora zato što je Dinamo oštetio za 116, a Hrvatsku za 12 miliona kuna.

S ogorčenjem su primili vijest da se nakon smjene trenera Igora Jovićevića na mjesto trenera do kraja sezone postavio Mamić, koji se prošlog ljeta vratio u klub kao sportski direktor.

"Na protestima je bilo sve mirno. Ne bih tome pridavao ni malu ni veliku važnost. Zoran Mamić je ekipu preuzeo do kraja sezone, nakon čega više neće biti trener on, nego neko kalibra Matjaža Keka. Zoran bi mogao ostati na tom mjestu, ali znamo da je bolje da tako ne bude zbog razloga koji nisu nogometni", rekao je Antolić.